Ово не звучи баш увјерљиво...

Алегри учио енглески, али да би отишао у Ливерпул?! И то не на клупу славнијег клуба. . .

Фудбал 21.10.2019 | 13:42
Ово не звучи баш увјерљиво...
Један од најбољих светских тренера Масимилијано Алегри без посла је од јуна.

Растао се у пријатељским односима с Јувентусом после ПЕТ узастопних титула у Серији А, и два изгубљена финала Лиге шампиона, а с обзиром на то да већ месецима учи енглески језик, јасно је да му је циљ да се опроба у Премијер лиги у што скорије време...

С обзиром на то да од "великих" најлошије иде Манчестер јунајтеду, који игра лош фудбал код Солскјера, спекулише се да се Макс због тога ускоро очекује на "Олд Трафорду".

Међутим, први човек клуба Ед Вудворд у јучерашњем интервјуу за британске медије казао је да у Јунајтеду имају потпуно поверење у Олеа, што би могло да се протумачи и да се Алегри окрене другим решењима и понудама које има на столу.

А, има их!

Како преноси "Даилy Рецорд", Евертон је контактирао Алегрија због лоших игара "карамела" под вођством Марка Силве, чија екипа је у зони испадања.

Клуб из Ливерпула уложио је огромна средства летос ангажовавши Ивобија, Сидибеа, Кена, Делфа, Гомеша и Гбамана, док Евертон игра све лошије и питање је тренутка када ће талентовани Португалац добити отказ на "Гудисону". 

С обзиром на то да Евертон планира и изградњу новог стадиона, као и улагање великог новца у тим, јасно је да имају амбиције да постану "нови Тотенхем" у Енглеској.

Ипак, да ли је то оно што задовољава Алегрија...?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар