Ovo ne zvuči baš uvjerljivo...

Alegri učio engleski, ali da bi otišao u Liverpul?! I to ne na klupu slavnijeg kluba. . .

Fudbal 21.10.2019 | 13:42
Ovo ne zvuči baš uvjerljivo...
Jedan od najboljih svetskih trenera Masimilijano Alegri bez posla je od juna.

Rastao se u prijateljskim odnosima s Juventusom posle PET uzastopnih titula u Seriji A, i dva izgubljena finala Lige šampiona, a s obzirom na to da već mesecima uči engleski jezik, jasno je da mu je cilj da se oproba u Premijer ligi u što skorije vreme...

S obzirom na to da od "velikih" najlošije ide Mančester junajtedu, koji igra loš fudbal kod Solskjera, spekuliše se da se Maks zbog toga uskoro očekuje na "Old Trafordu".

Međutim, prvi čovek kluba Ed Vudvord u jučerašnjem intervjuu za britanske medije kazao je da u Junajtedu imaju potpuno poverenje u Olea, što bi moglo da se protumači i da se Alegri okrene drugim rešenjima i ponudama koje ima na stolu.

A, ima ih!

Kako prenosi "Daily Record", Everton je kontaktirao Alegrija zbog loših igara "karamela" pod vođstvom Marka Silve, čija ekipa je u zoni ispadanja.

Klub iz Liverpula uložio je ogromna sredstva letos angažovavši Ivobija, Sidibea, Kena, Delfa, Gomeša i Gbamana, dok Everton igra sve lošije i pitanje je trenutka kada će talentovani Portugalac dobiti otkaz na "Gudisonu". 

S obzirom na to da Everton planira i izgradnju novog stadiona, kao i ulaganje velikog novca u tim, jasno je da imaju ambicije da postanu "novi Totenhem" u Engleskoj.

Ipak, da li je to ono što zadovoljava Alegrija...?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar