Беки је у почетку радио на грађевини!

Беки Бекић не крије да су његови почеци били јако тешки, али чак ни тада он није проклињао судбину, већ је уживао певајући где год је стигао, па макар то било и на грађевини.

Забава 18.10.2019 | 19:00
Беки је у почетку радио на грађевини!
- Није ми било тешко да радим од малих ногу. Моји су нас учили свему да радимо, све сам морао да знам да радим. И данас, пре спавања, своју гардеробу сложим као војник. У средњој школи сам радио и на грађевини, вадили смо песак из реке...

Грађевина за мене није била тешка, носећи циглу ја сам певао. Одувек сам волео да певам - започиње Бекић, а онда објаснио какву је улогу има Шабан Шаулић на почеку његове каријере.

- Много сам научио од Шабана, он је био мој добар пријатељ, често је долазио на моје наступе - истакао је Бекић, а онда се присетио тренутка када је упознао своју садашњу супругу:

Са супругом Надом је у складном браку више од 3 деценије, а каже да је знао да је то та чим је угледао, иако је она њега пре тога посматрала дуже од 3 године.

- Више од три године је моја садашња супруга долазила да ме слуша на наступу, ја је нисам запазио. Њу нисам видео, не знам зашто, можда је тако било суђено. После, када сам је видео, ја сам рекао пријатељу да је то „та“. Ево, данас смо скоро тридесет година у браку, постали смо баба и деда - кроз осмех је испричао Бекић у "Гламуру".


Извор:Информер Фото:yоутубе/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар