Beki je u početku radio na građevini!

Beki Bekić ne krije da su njegovi počeci bili jako teški, ali čak ni tada on nije proklinjao sudbinu, već je uživao pevajući gde god je stigao, pa makar to bilo i na građevini.

Zabava 18.10.2019 | 19:00
Beki je u početku radio na građevini!
- Nije mi bilo teško da radim od malih nogu. Moji su nas učili svemu da radimo, sve sam morao da znam da radim. I danas, pre spavanja, svoju garderobu složim kao vojnik. U srednjoj školi sam radio i na građevini, vadili smo pesak iz reke...

Građevina za mene nije bila teška, noseći ciglu ja sam pevao. Oduvek sam voleo da pevam - započinje Bekić, a onda objasnio kakvu je ulogu ima Šaban Šaulić na počeku njegove karijere.

- Mnogo sam naučio od Šabana, on je bio moj dobar prijatelj, često je dolazio na moje nastupe - istakao je Bekić, a onda se prisetio trenutka kada je upoznao svoju sadašnju suprugu:

Sa suprugom Nadom je u skladnom braku više od 3 decenije, a kaže da je znao da je to ta čim je ugledao, iako je ona njega pre toga posmatrala duže od 3 godine.

- Više od tri godine je moja sadašnja supruga dolazila da me sluša na nastupu, ja je nisam zapazio. Nju nisam video, ne znam zašto, možda je tako bilo suđeno. Posle, kada sam je video, ja sam rekao prijatelju da je to „ta“. Evo, danas smo skoro trideset godina u braku, postali smo baba i deda - kroz osmeh je ispričao Bekić u "Glamuru".


Izvor:Informer Foto:youtube/printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar