Ксенија однела ову тајну у гроб!

Њен живот био је плес. А уједно силно желела и волела да пева. Показала се сјајно у сваком од поменутих сегмената

Забава 18.10.2019 | 17:00
Ксенија однела ову тајну у гроб!
Не само контроверзе, него и најболнији и најцрњи детаљи повезани су уз име Ксеније Пајчин, плесачице, певачице, водитељке и жене, која је словила за најатрактивнију Српкињу.

Од почетка медијског експонирања њена лепота, темперамент, сексепилност, покрет тела су јој у већини случајева одмагали. Камером је праћена у сваком моменту, а она као да није нарочито придавала важности томе. Можда је то само тако изгледало.

Професионално у музици Ксенија се није нашла случајно. Њен живот био је плес. А уједно је силно желела и волела да пева. Показала се сјајно у сваком од поменутих сегмената.



Ксенија Пајчин је рођена у Београду 1977. године. Корени њених родитеља потичу из Босне. Њихов рани развод је и те како негативно деловао на њену психу. Издувни вентил нашла је у плесу, ишла на разне курсеве, а пред крај средње школе почела је да игра по клубовима. Одмах ју је приметила Драгана Мирковић, па ју је повела са плесном групом „Беет стреет“ на своју промотивну турнеју 1994. насловљену „Опојни су зумбули“.



Ретко ко је у том трену приметио „употребљивост“ Ксеније за медије као што је то запало за око Дамиру Радојичићу Дачи. Он је са својим бендом „Туцк“ позвао Ксенију у своје редове па су 1996. снимили песму „Дачо, волим те“. Изродила се хит композиција и велика популарност.

Годину касније она креће у соло каријеру са албумом „Тоо хот, тоо хадлие“. Издвојиле су се нумере „Сексуалност“, „Свиђа ми се он“, „Када ја чувам ти леђа“, а спотови и вруће сцене у њима још јаче су привукле медијску пажњу. Пљуштале су разне приче и наслови по штампи везани за њено име.



 А она је баш у то време „кренула“ са фудбалером Предрагом Перишићем, а у разговору са седмом силом она била директна, искрена али и оштроумна. Знала је дати одговор не правдајући се. Знала изборити све својом харизмом, виспреношћу и ставом. А све уз необјашњив шарм извести на чистац.

Дешавало се да Ксенија бежи од проблема, боље рећи од медија. По изласку њеног албума отишла је за Атину након што је њен бивши дечко Звездан Славнић, њена највећа љубав, убио извесног Оливера Јовановића за шта је осуђен на осам година затвора. Ксенији су сва та питања, инсинуације да она има везе са тим случајем прелиле „чашу“. Тако је у Грчкој већ почела да ради посао плесачице у ноћним клубовима, кореографа и певачице. Стигла је и до тамошње ТВ Алфа у једном од шоу програма. Ипак је одлучила да се врати у Србију након што је снимила спот са Оливером Мандићем „Ако лажем ту ме сеци“.



Са Милованом Илићем Минимаксом на ТВ Палма почела је да ради као помоћна водитељка на Максовизији. Након албума „Сигурна“ на тржиште стиже и њен нови албум 2002. „Еxтреме“. Песме „Ксенија је ту“ и „Мене не занима то“ су и те како постале слушане нумере, а видео спотове реализирала је у Канади. И на тим просторима је окарактерисана као секс бомба, па је позвана у емисију „Електрични циркус“ у којој гостују глумци, певачи, плесачи и сви остали из шоубиза.
Са хит синглом „Невен“ је млађе генерације буквално опчинила.



Приватно ову фаталну жену су њени пријатељи и знанци напросто обожавали. Волели њену оданост и добродушност. Мушки род је њена вамп појава напросто „тресла“. Тврдила је да никада није била остављена. А онда 2008. године почиње њена љубавна прича са манекеном Филипом Каписодом. Била је то невероватна обострана љубав.

Његов одлазак у ријалити „Велики брат“ чему се она много противила их је једно време раставио. Он је у Црној Гори имао везу са старијом богатом женом, а и она имала неке везе, али то није ишло. Почели су поново да „лепе“ већ сломљену љубав. Често су се из њиховог стана чуле свађе, вике, туче и ломљава док једног дана 2010. нису се зачули и пуцњи. Филип Каписода, десет година млађи од Ксеније, усмртио ју је из пиштоља, а онда себи пуцао у уста. Окончао бурну везу на најпогрешнији и најбруталнији начин.

Два млада живота су нестала. Исписана је још једна страница естрадне трагедије.Њену вечна кућа на Новом београдском гробљу, гдје је испраћена непрегледном колоном родбине, пријатеља, фанова и данас посећују знане, али и незнане особе, које полажу цвеће са загонетним и емотивним садржајем.



Ксенија је сваким својим медијским наступом узроковала разне коментаре. А волела је те злураде са предумишљајем да „заголица“. Тако се после једног њеног гостовања на "Пинку" дуго времена одгонетао детаљ да ли је Ксенија имала доњи веш на себи или не у моменту када је прекрстила ноге на студијској столици.

Бројни пријатељи, колеге и знанци Ксенију су на последњи починак испратили уз погребне звуке „Болера“ и бела голубица која је прхула са њеног сандука и оставила све присутне без даха. Очевици и данас препричавају тај моменат при помени Ксеније Пајчин.



Са собом је у гроб однела тајну. Шокантну тајну да је са свега 18 година била брутално силована на Вождовцу од стране пет мушкараца. Хулигани су јој нанели неописиву трауму од које се дуго опорављала јер је имала мучнину од близине мушкарца. Осим што се 2004. нашла у ситуацији да јој буде прислоњен пиштољ на слепочницу, исте године, враћајући се са тезге из Новог Пазара, доживела је саобраћајни удес у возилу за чијим управљачем се налазио Стефан Карић. Она је прошла са лакшим повредама и фрактуром ноге, али њена пријатељица Станислава Павловић је имала тешке повреде што је Ксенију прогањало и мучило све до њене смрти.

Извор:Еспресо.рс Фото:Yоутубе/инстаграм/принтсцреен,Драган Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар