Ksenija odnela ovu tajnu u grob!

Njen život bio je ples. A ujedno silno želela i volela da peva. Pokazala se sjajno u svakom od pomenutih segmenata

Zabava 18.10.2019 | 17:00
Ksenija odnela ovu tajnu u grob!
Ne samo kontroverze, nego i najbolniji i najcrnji detalji povezani su uz ime Ksenije Pajčin, plesačice, pevačice, voditeljke i žene, koja je slovila za najatraktivniju Srpkinju.

Od početka medijskog eksponiranja njena lepota, temperament, seksepilnost, pokret tela su joj u većini slučajeva odmagali. Kamerom je praćena u svakom momentu, a ona kao da nije naročito pridavala važnosti tome. Možda je to samo tako izgledalo.

Profesionalno u muzici Ksenija se nije našla slučajno. Njen život bio je ples. A ujedno je silno želela i volela da peva. Pokazala se sjajno u svakom od pomenutih segmenata.



Ksenija Pajčin je rođena u Beogradu 1977. godine. Koreni njenih roditelja potiču iz Bosne. Njihov rani razvod je i te kako negativno delovao na njenu psihu. Izduvni ventil našla je u plesu, išla na razne kurseve, a pred kraj srednje škole počela je da igra po klubovima. Odmah ju je primetila Dragana Mirković, pa ju je povela sa plesnom grupom „Beet street“ na svoju promotivnu turneju 1994. naslovljenu „Opojni su zumbuli“.



Retko ko je u tom trenu primetio „upotrebljivost“ Ksenije za medije kao što je to zapalo za oko Damiru Radojičiću Dači. On je sa svojim bendom „Tuck“ pozvao Kseniju u svoje redove pa su 1996. snimili pesmu „Dačo, volim te“. Izrodila se hit kompozicija i velika popularnost.

Godinu kasnije ona kreće u solo karijeru sa albumom „Too hot, too hadlie“. Izdvojile su se numere „Seksualnost“, „Sviđa mi se on“, „Kada ja čuvam ti leđa“, a spotovi i vruće scene u njima još jače su privukle medijsku pažnju. Pljuštale su razne priče i naslovi po štampi vezani za njeno ime.



 A ona je baš u to vreme „krenula“ sa fudbalerom Predragom Perišićem, a u razgovoru sa sedmom silom ona bila direktna, iskrena ali i oštroumna. Znala je dati odgovor ne pravdajući se. Znala izboriti sve svojom harizmom, visprenošću i stavom. A sve uz neobjašnjiv šarm izvesti na čistac.

Dešavalo se da Ksenija beži od problema, bolje reći od medija. Po izlasku njenog albuma otišla je za Atinu nakon što je njen bivši dečko Zvezdan Slavnić, njena najveća ljubav, ubio izvesnog Olivera Jovanovića za šta je osuđen na osam godina zatvora. Kseniji su sva ta pitanja, insinuacije da ona ima veze sa tim slučajem prelile „čašu“. Tako je u Grčkoj već počela da radi posao plesačice u noćnim klubovima, koreografa i pevačice. Stigla je i do tamošnje TV Alfa u jednom od šou programa. Ipak je odlučila da se vrati u Srbiju nakon što je snimila spot sa Oliverom Mandićem „Ako lažem tu me seci“.



Sa Milovanom Ilićem Minimaksom na TV Palma počela je da radi kao pomoćna voditeljka na Maksoviziji. Nakon albuma „Sigurna“ na tržište stiže i njen novi album 2002. „Extreme“. Pesme „Ksenija je tu“ i „Mene ne zanima to“ su i te kako postale slušane numere, a video spotove realizirala je u Kanadi. I na tim prostorima je okarakterisana kao seks bomba, pa je pozvana u emisiju „Električni cirkus“ u kojoj gostuju glumci, pevači, plesači i svi ostali iz šoubiza.
Sa hit singlom „Neven“ je mlađe generacije bukvalno opčinila.



Privatno ovu fatalnu ženu su njeni prijatelji i znanci naprosto obožavali. Voleli njenu odanost i dobrodušnost. Muški rod je njena vamp pojava naprosto „tresla“. Tvrdila je da nikada nije bila ostavljena. A onda 2008. godine počinje njena ljubavna priča sa manekenom Filipom Kapisodom. Bila je to neverovatna obostrana ljubav.

Njegov odlazak u rijaliti „Veliki brat“ čemu se ona mnogo protivila ih je jedno vreme rastavio. On je u Crnoj Gori imao vezu sa starijom bogatom ženom, a i ona imala neke veze, ali to nije išlo. Počeli su ponovo da „lepe“ već slomljenu ljubav. Često su se iz njihovog stana čule svađe, vike, tuče i lomljava dok jednog dana 2010. nisu se začuli i pucnji. Filip Kapisoda, deset godina mlađi od Ksenije, usmrtio ju je iz pištolja, a onda sebi pucao u usta. Okončao burnu vezu na najpogrešniji i najbrutalniji način.

Dva mlada života su nestala. Ispisana je još jedna stranica estradne tragedije.Njenu večna kuća na Novom beogradskom groblju, gdje je ispraćena nepreglednom kolonom rodbine, prijatelja, fanova i danas posećuju znane, ali i neznane osobe, koje polažu cveće sa zagonetnim i emotivnim sadržajem.



Ksenija je svakim svojim medijskim nastupom uzrokovala razne komentare. A volela je te zlurade sa predumišljajem da „zagolica“. Tako se posle jednog njenog gostovanja na "Pinku" dugo vremena odgonetao detalj da li je Ksenija imala donji veš na sebi ili ne u momentu kada je prekrstila noge na studijskoj stolici.

Brojni prijatelji, kolege i znanci Kseniju su na poslednji počinak ispratili uz pogrebne zvuke „Bolera“ i bela golubica koja je prhula sa njenog sanduka i ostavila sve prisutne bez daha. Očevici i danas prepričavaju taj momenat pri pomeni Ksenije Pajčin.



Sa sobom je u grob odnela tajnu. Šokantnu tajnu da je sa svega 18 godina bila brutalno silovana na Voždovcu od strane pet muškaraca. Huligani su joj naneli neopisivu traumu od koje se dugo oporavljala jer je imala mučninu od blizine muškarca. Osim što se 2004. našla u situaciji da joj bude prislonjen pištolj na slepočnicu, iste godine, vraćajući se sa tezge iz Novog Pazara, doživela je saobraćajni udes u vozilu za čijim upravljačem se nalazio Stefan Karić. Ona je prošla sa lakšim povredama i frakturom noge, ali njena prijateljica Stanislava Pavlović je imala teške povrede što je Kseniju proganjalo i mučilo sve do njene smrti.

Izvor:Espreso.rs Foto:Youtube/instagram/printscreen,Dragan Udovičić

Komentari / 0

Ostavite komentar