Оливерова удовица отркила зашто певач није певао у Србији!

Оливер Драгојевић обећао је током живота да никада неће певати у Србији, а сада је његова удовица Весна Драгојевић признала шта зна.

Забава 17.10.2019 | 21:00
Оливерова удовица отркила зашто певач није певао у Србији!
Он је пунио дворане у Паризу, Токију, Неw Yорку, Москви, Хрватској, Босни и Херцеговини, али у Србији никада након 1991. године. Весна је испричала причу везану за њену породицу и једину реченицу коју је Оливер током живота изговорио у вези тога.



"Никад ништа грубо није рекао. Он је био такав, држао је до речи у много ситуација, не само то. Када је почео рат, мама, тата и сестра су дошли овде, били су код мене у Сплиту. Видели смо како горе бродови, ту је био велики брод од 10 метара мог оца, који је почео да га гради кад сам ишла у основну школу, звао се "Копакабана". Отац је видео како тај брод гори, па је плакао и кукао", рекла је Весна у емисији "Огњена земља" и додала:

"Оливер је му је тада рекао да се не нервира, рекао му је: "Ја сам тамо много радио, био сам милион пута, ако вас то теши, никад нећу тамо певати." То је једина реченица коју је рекао у вези тога и не би споменуо да га нису питали. Ништа он није имао против, долазили су Срби у Сарајево, Тузлу..."



Извор:Курир.рс,ТВ1 Фото:yоутубе/принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

НЕ МОРА

18.10.2019 06:53

ЈЕСТЕ БИО ВЕЛИКИ АЛИ АКО НЕЋЕ НЕ МОРА. КРИВИ СУ ЗА СВЕ НАРАВНО СРБИ. ХРВАТИ НИКАКО. МА ДАЈТЕ ВИШЕ ОДЈ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx

18.10.2019 11:38

То сто су Хрвати запалили моју породицну куцу, отели моју имовину је нормално? Само васе је страдало? Погледајте српске куце по Хрватској како су просле. О убијању дјеце и стараца да се и не говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА НИЈЕ БИЛО БЕОГРАДА

19.10.2019 12:33

ОСТАО БИ ЛОКАЛНИ СПЛИТСКИ ПЈЕВАЧ.

ОДГОВОРИТЕ