Oliverova udovica otrkila zašto pevač nije pevao u Srbiji!

Oliver Dragojević obećao je tokom života da nikada neće pevati u Srbiji, a sada je njegova udovica Vesna Dragojević priznala šta zna.

Zabava 17.10.2019 | 21:00
Oliverova udovica otrkila zašto pevač nije pevao u Srbiji!
On je punio dvorane u Parizu, Tokiju, New Yorku, Moskvi, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, ali u Srbiji nikada nakon 1991. godine. Vesna je ispričala priču vezanu za njenu porodicu i jedinu rečenicu koju je Oliver tokom života izgovorio u vezi toga.



"Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se "Kopakabana". Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao", rekla je Vesna u emisiji "Ognjena zemlja" i dodala:

"Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira, rekao mu je: "Ja sam tamo mnogo radio, bio sam milion puta, ako vas to teši, nikad neću tamo pevati." To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu..."



Izvor:Kurir.rs,TV1 Foto:youtube/printscreen

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

NE MORA

18.10.2019 06:53

JESTE BIO VELIKI ALI AKO NEĆE NE MORA. KRIVI SU ZA SVE NARAVNO SRBI. HRVATI NIKAKO. MA DAJTE VIŠE ODJ....

ODGOVORITE
Name

Ex

18.10.2019 11:38

To sto su Hrvati zapalili moju porodicnu kucu, oteli moju imovinu je normalno? Samo vase je stradalo? Pogledajte srpske kuce po Hrvatskoj kako su prosle. O ubijanju djece i staraca da se i ne govori.

ODGOVORITE
Name

DA NIJE BILO BEOGRADA

19.10.2019 12:33

OSTAO BI LOKALNI SPLITSKI PJEVAČ.

ODGOVORITE