"Добродошао, Синиша!"

Наредног викенда екипу Болоње и Синишу Михајловића очекује велико искушење, гостовање шампиону, екипи Јувентуса.

Фудбал 18.10.2019 | 09:16
"Добродошао, Синиша!"
Српски тренер, који је недавно отпуштен са болничког лечења, полако се враћа послу, после неколико месеци лечења од леукемије.

Михајловић добија поруке подршке са свих страна, како од навијача, тако и од бивших колега и тренера, а лист "Тутоспорт" је на насловној страни пожелео добродошлицу Синиши.

"Добродошао, Синиша. У суботу играју Јувентус и Болоња, Михајловић је на тренингу са својим тимом, а у Торину ће се срести са старим пријатељем Саријем и како каже, 'млађим братом', Недведом", преноси Тутоспорт.

Синиша би, како ствари стоје требало да у четвртак и петак лично надгледа два последња тренинга екипе пред сусрет у Торину. Очекује се да ће за Торино кренути пре остатка екипе, у петак, приватним аутомобилом.

Лекари му налажу да и даље буде опрезан, а како се за викенд у Торину најављују киша и хладније време, мораће да размисли о томе хоће ли седети на клупи.

С друге стране, његова борба је задивила многе, а један од оних који га изузетно цене је и почасни председник Болоње, познати италијански поп певач и забављач, Ђани Моранди.

"Он је изузетан човек. Упознали смо се пре девет година и одмах смо се зближили. Међу нама постоје јаке емоције и велико поштовање. Рекао ми је да ће успети да се избори и ја сам убеђен да ће бити тако. То је тешка борба, али Синиша је лидер и има невероватну снагу. Сви смо уз њега", поручио је Моранди.

Сусрет између Јувентуса и Болоње игра се у суботу 19. октобра од 20.45.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар