"Dobrodošao, Siniša!"

Narednog vikenda ekipu Bolonje i Sinišu Mihajlovića očekuje veliko iskušenje, gostovanje šampionu, ekipi Juventusa.

Fudbal 18.10.2019 | 09:16
"Dobrodošao, Siniša!"
Srpski trener, koji je nedavno otpušten sa bolničkog lečenja, polako se vraća poslu, posle nekoliko meseci lečenja od leukemije.

Mihajlović dobija poruke podrške sa svih strana, kako od navijača, tako i od bivših kolega i trenera, a list "Tutosport" je na naslovnoj strani poželeo dobrodošlicu Siniši.

"Dobrodošao, Siniša. U subotu igraju Juventus i Bolonja, Mihajlović je na treningu sa svojim timom, a u Torinu će se sresti sa starim prijateljem Sarijem i kako kaže, 'mlađim bratom', Nedvedom", prenosi Tutosport.

Siniša bi, kako stvari stoje trebalo da u četvrtak i petak lično nadgleda dva poslednja treninga ekipe pred susret u Torinu. Očekuje se da će za Torino krenuti pre ostatka ekipe, u petak, privatnim automobilom.

Lekari mu nalažu da i dalje bude oprezan, a kako se za vikend u Torinu najavljuju kiša i hladnije vreme, moraće da razmisli o tome hoće li sedeti na klupi.

S druge strane, njegova borba je zadivila mnoge, a jedan od onih koji ga izuzetno cene je i počasni predsednik Bolonje, poznati italijanski pop pevač i zabavljač, Đani Morandi.

"On je izuzetan čovek. Upoznali smo se pre devet godina i odmah smo se zbližili. Među nama postoje jake emocije i veliko poštovanje. Rekao mi je da će uspeti da se izbori i ja sam ubeđen da će biti tako. To je teška borba, ali Siniša je lider i ima neverovatnu snagu. Svi smo uz njega", poručio je Morandi.

Susret između Juventusa i Bolonje igra se u subotu 19. oktobra od 20.45.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar