Викторија Бекам открила тајну дуготрајног брака!

Бракови у свету познатих трају све краће и зато је право чудо када неко успе да истраје и прослави другу деценију заједничког живота.

Забава 17.10.2019 | 15:00
Викторија Бекам открила тајну дуготрајног брака!
Викторија Бекам открила је тајну одржавања свог 20 година дугог брака с популарним бившим фудбалером Дејвидом Бекамом. Викторија Бекам је гостовала у ток-шоуу Тодаy, где је говорила о недавном представљању своје колекције шминке, али је проговорила и о својој породици.

Током интервјуа водитељка Хода Котиб упитала је бившу чланицу групе "Спајс грлс" шта је тајни састојак када је реч о рецепту за њен дуговечан брак са Дејвидом.

"Деца су нам приоритет. Све што радимо врти се око њих. Обоје радимо заиста напорно, волимо оно чиме се бавимо, али све то радимо за нашу децу", укратко је одговорила Викторија. 

Ова модна дизајнерка додала је да она и њен супруг увек подржавају једно друго и да су срећни зато што су се нашли. Она је чак открила и то да се њима љубав десила на први поглед, пише Клиx.ба.

Викторија је затим открила како успева да њена породица остане на окупу и повезана, на шта је одговорила да је комуникација кључна.

Извор: Б92 Фото: Геттyимагес/Јефф Спицер

Коментари / 0

Оставите коментар