Viktorija Bekam otkrila tajnu dugotrajnog braka!

Brakovi u svetu poznatih traju sve kraće i zato je pravo čudo kada neko uspe da istraje i proslavi drugu deceniju zajedničkog života.

Zabava 17.10.2019 | 15:00
Viktorija Bekam otkrila tajnu dugotrajnog braka!
Viktorija Bekam otkrila je tajnu održavanja svog 20 godina dugog braka s popularnim bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom. Viktorija Bekam je gostovala u tok-šouu Today, gde je govorila o nedavnom predstavljanju svoje kolekcije šminke, ali je progovorila i o svojoj porodici.

Tokom intervjua voditeljka Hoda Kotib upitala je bivšu članicu grupe "Spajs grls" šta je tajni sastojak kada je reč o receptu za njen dugovečan brak sa Dejvidom.

"Deca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje radimo zaista naporno, volimo ono čime se bavimo, ali sve to radimo za našu decu", ukratko je odgovorila Viktorija. 

Ova modna dizajnerka dodala je da ona i njen suprug uvek podržavaju jedno drugo i da su srećni zato što su se našli. Ona je čak otkrila i to da se njima ljubav desila na prvi pogled, piše Klix.ba.

Viktorija je zatim otkrila kako uspeva da njena porodica ostane na okupu i povezana, na šta je odgovorila da je komunikacija ključna.

Izvor: B92 Foto: Gettyimages/Jeff Spicer

Komentari / 0

Ostavite komentar