У рекордном року распродате "Исусове патике"?!

Америчка компанија МСЦХФ из Бруклина избацила је на тржиште патике које је назвала "Јесус схоес" (у преводу Исусове ципеле/патике) иако је цена ових патика била екстремно висока од око 3. 000 долара распродате су у рекордном року!

Занимљивости 16.10.2019 | 16:15
У рекордном року распродате "Исусове патике"?!
Ради се о преправљеним патикама "Нике Аир Маx 97" са хршћанским симболима, тачније распелом и светом водом.

Ове патике у себи имају свету воду из реке Јордан, а освештао о их је свештеник, док је мало распело постављено је међу везице десне патике. На њима је споменут стих из Библије део "Матеј 14:25", док је на задњем делу исписано је "ИНРИ".Док је на језик "Исусових патика" испуштено је мало црвене тинте која симболизује Христову крв.



"Исусове патике" имају чак и и мирис тамјана, једног од поклона које су света три краља, према причи, донела Исусу кад се родио.

Из компаније поручују како су "божју обућу" избацили како би исмејали "културу сарадње", а сама компанија Нике нема везе с овим патикама.



"Пала нам је на памет сарадња Адидаса и Аризона Ицед Теа када су продавали патике које су рекламирале компанију која продаје пића. Због тога смо желели направити "статемент" (изјаву) о томе колико је апсурдна култура сарадње постала" изјавио је Даниел Греенберг из МСЦХФ-а за Неw Yорк Пост.

Питали су се како би изгледала сарадња с Исусом Христом, а пошто је Греенберг Жидов, једино што је тада знао да је Исус ходао по води. Тако се и света вода нашла у ђону ципеле. Они који су их наручили преко интернета већ су направили и рецензију истих.

Мада се сама компанија МСЦХФ хтела изругати, не заиста Исусу, чињеница да су се патике распродале у рекордном року говори нешто. Екипа на друштвеним мрежама се углавном слаже да је куповина ових патика једноставно "глупа и смешна" ипак има и оних који сматрају да се ради о светогрђу према Исусу!

Извор:Занимљивост.нет

Коментари / 0

Оставите коментар