Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору

Генералном директору ФК Црвена звезда забрањен је улазак у Црну Гору!
 
 

Регион 11.10.2019 | 17:10
Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору
Као разлог за такву одлуку црногорских власти наводи се сумња да је Терзић подстрекивао фудбалске репрезентативце те земље да не играју против тзв. Косова! 

Терзић сада у Подгорици чека за Београд.

Проблем је настао почетком јуна уочи утакмице квалификација за ЕУРО 2020 између Црне Горе и тзв. Косова, када су двојица фудбалера Црвене звезде Филип Стојковић и Мирко Иванић одбили да играју, као што ни тадашњи селектор "соколова" Љубиша Тумбаковић није хтео да води екипу.

Тада је председник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић оптужио Терзића да је имао директан утицај на одлуке Стојковића и Иванића.

"Он је последњи човек у Србији који је требало то да уради репрезентацији Црне Горе и Црној Гори", грмео је Савићевић тада на Терзића и додао: 

"Бацио је бомбу на фудбал у Црној Гори. Ми ћемо те бомбе преживети, али он је један од главних актера целе ове приче. Да ли га је било страх од навијача, или од предмета који дужи низ година држе у фиоци, предмета који није окончао пред судом у Србији. Страх или уцена? Али, треба да се живи и после овога, треба да се долази у Црну Гору, а ја не знам како ће он имати образа да се појави пред очима људи који су му овде помогли. Доказао је оно што говоре о њему, да је никакав човек". 

(ин4с.нет)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

реално

11.10.2019 15:41

Руку на срце ни ти Савићевићу ниси неки човек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

11.10.2019 16:47

Ово је победа Србије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мудри

11.10.2019 17:33

Ни чојства и јунаства..ни образа висе нема у Црној гори којом смо се сви поносили.. Срамота.. Момци су направили праву одлуку...и за то су имали право..свака им част .. Они су ријетки примјери доствајанства истинске црне горе. Терзиц са овим нема везе...ал Миогорцима смета све што је Српско..Срамота.. Момци браво...свака част...а Дрљевицима на образ све ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицко

11.10.2019 20:22

Дејо велики фудбалер мали цовјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.10.2019 13:06

А ти си мали фудбалер а и мали цовјек, стајес на страну криминалца(Терзиц) који је побјегао пред законом Србије и нашао уточиште у њему морској ц. Гори у односу једне спортску величине коме се клања цјели свијет (Савицевиц)