Zvezdanu Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru

Generalnom direktoru FK Crvena zvezda zabranjen je ulazak u Crnu Goru!
 
 

Region 11.10.2019 | 17:10
Zvezdanu Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Kao razlog za takvu odluku crnogorskih vlasti navodi se sumnja da je Terzić podstrekivao fudbalske reprezentativce te zemlje da ne igraju protiv tzv. Kosova! 

Terzić sada u Podgorici čeka za Beograd.

Problem je nastao početkom juna uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2020 između Crne Gore i tzv. Kosova, kada su dvojica fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju, kao što ni tadašnji selektor "sokolova" Ljubiša Tumbaković nije hteo da vodi ekipu.

Tada je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević optužio Terzića da je imao direktan uticaj na odluke Stojkovića i Ivanića.

"On je poslednji čovek u Srbiji koji je trebalo to da uradi reprezentaciji Crne Gore i Crnoj Gori", grmeo je Savićević tada na Terzića i dodao: 

"Bacio je bombu na fudbal u Crnoj Gori. Mi ćemo te bombe preživeti, ali on je jedan od glavnih aktera cele ove priče. Da li ga je bilo strah od navijača, ili od predmeta koji duži niz godina drže u fioci, predmeta koji nije okončao pred sudom u Srbiji. Strah ili ucena? Ali, treba da se živi i posle ovoga, treba da se dolazi u Crnu Goru, a ja ne znam kako će on imati obraza da se pojavi pred očima ljudi koji su mu ovde pomogli. Dokazao je ono što govore o njemu, da je nikakav čovek". 

(in4s.net)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

реално

11.10.2019 15:41

Руку на срце ни ти Савићевићу ниси неки човек.

ODGOVORITE
Name

Mile

11.10.2019 16:47

Ovo je pobeda Srbije...

ODGOVORITE
Name

Mudri

11.10.2019 17:33

Ni čojstva i junastva..ni obraza vise nema u Crnoj gori kojom smo se svi ponosili.. Sramota.. Momci su napravili pravu odluku...i za to su imali pravo..svaka im čast .. Oni su rijetki primjeri dostvajanstva istinske crne gore. Terzic sa ovim nema veze...al Miogorcima smeta sve što je Srpsko..Sramota.. Momci bravo...svaka čast...a Drljevicima na obraz sve ovo.

ODGOVORITE
Name

micko

11.10.2019 20:22

Dejo veliki fudbaler mali covjek

ODGOVORITE
Name

Re

12.10.2019 13:06

A ti si mali fudbaler a i mali covjek, stajes na stranu kriminalca(Terzic) koji je pobjegao pred zakonom Srbije i našao utočište u njemu morskoj c. Gori u odnosu jedne sportsku veličine kome se klanja cjeli svijet (Savicevic)