Тужно је гледати Калинића као Додиков сателит

Тужно је посматрати некада највише званичнике Републике Српске, попут бившег предсједника НСРС Драгана Калинића, како су се претворили у Додикове сателите и марионете које служе само за јавно блаћење оних који аргументовано критикују политику Милорада Додика, саопштено је из ПДП.

Република Српска 11.10.2019 | 13:12
Тужно је гледати Калинића као Додиков сателит
"Калинић се свео на то да без иједног аргумента, користећи само излизане фразе из СНСДове кухиње, покушава да блати бившег српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића, али и своје некадашње страначке колеге из СДС-а", каже се у саопштењу.

Даље се наводи да Калинић заборавља да је за вријеме Иванићевог мандата Српска била поштована и уважавана и на Западу и Истоку.

"У посјете је примио, износећи наше позиције и ставове, највише званичнике – од Ангеле Меркел до Папе, а с друге стране био почасни гост, стојећи до предсједника Путина, војне параде у Москви. У поређењу са тренутним чланом Предсједништва, је за годину дана мандата стигао само до Турске, гдје је понизно поздравио турске војнике са „мерхаба аскер“, наглашава се у саопштењу ПДП.

Даље се додаје да Калинић свјесно заборавља да је управо Иванић, за свог мандата, спасио и Србију и Српску од ревизије пресуде БиХ, и на тај начин онемогућио далекосежне материјалне, територијалне и историјске посљедице.

"Иако ограничених надлежности, успио је довести и инвеститоре у Српску који су завршили пројекте попут изградње Дома здравља у Котор Вароши. Уз ове, многе друге чињенице стоје на страни рада и дјеловања Младена Иванића, каже се у саопштењу и додаје: 

На крају, али не и мање важно – Младен Иванић се и након истека мандата, уз бројне ударе које је доживио, држи достојанствено, не вријеђајући никога и не износећи ниједну критику без аргумента. Нешто што Калинић и калинићи не могу ни научити".

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ре

11.10.2019 12:10

То је први и најгори бурлин папак створен у бурлиној најгорој криминалној владавини РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС-РВИ

11.10.2019 13:12

Дали је то онај сто је додигу рекао да има тракторску приколицу гласаца!!! Ахаахаххаахаха бозе ти сацувај како се "србин" прода!!! Данас пао на нај низе гране а пасце ако бог да јос на низе!!!

Name

Аа

11.10.2019 13:52

Заборавих, старији цитаоци се вјероватно сјецају Додиковог и Калиницевог рата у скупстини, зао ми је сто тих снимака сад нема на интернету, а РТРС их је по наредби вјероватно унистио. Било би добро када би неко тразио то из архива РТРС или стенограме из скупстине

Name

Тито

11.10.2019 14:32

Први од хиљаду који су требали да остан без ицега како је Додик обецавао у поцетку. Сад се морају доказивати да им се не одузме оно сто је требало давно. Исти људи цијело вријеме воде или користе политику зарад своје похлепе,а ми и даље плацамо.

Name

Лука

11.10.2019 13:31

Фуууј матора, продана дусо..гаде ми се овакви папци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радослав

11.10.2019 13:43

Калиниц хахаахаа.Јел он зив јос ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИСЛОВ

11.10.2019 14:20

Шта рећи о ученицима и сарадницима Анте Марковића,док је сав патриотски народ био уз СДС почетком тих 90-их година?Сваки коментар је сувишан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејха је пропао пројекат

13.10.2019 17:03

Подршка за господина Калинића.Све што је рекао тачно је.

ОДГОВОРИТЕ