Tužno je gledati Kalinića kao Dodikov satelit

Tužno je posmatrati nekada najviše zvaničnike Republike Srpske, poput bivšeg predsjednika NSRS Dragana Kalinića, kako su se pretvorili u Dodikove satelite i marionete koje služe samo za javno blaćenje onih koji argumentovano kritikuju politiku Milorada Dodika, saopšteno je iz PDP.

Republika Srpska 11.10.2019 | 13:12
Tužno je gledati Kalinića kao Dodikov satelit
"Kalinić se sveo na to da bez ijednog argumenta, koristeći samo izlizane fraze iz SNSDove kuhinje, pokušava da blati bivšeg srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića, ali i svoje nekadašnje stranačke kolege iz SDS-a", kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da Kalinić zaboravlja da je za vrijeme Ivanićevog mandata Srpska bila poštovana i uvažavana i na Zapadu i Istoku.

"U posjete je primio, iznoseći naše pozicije i stavove, najviše zvaničnike – od Angele Merkel do Pape, a s druge strane bio počasni gost, stojeći do predsjednika Putina, vojne parade u Moskvi. U poređenju sa trenutnim članom Predsjedništva, je za godinu dana mandata stigao samo do Turske, gdje je ponizno pozdravio turske vojnike sa „merhaba asker“, naglašava se u saopštenju PDP.

Dalje se dodaje da Kalinić svjesno zaboravlja da je upravo Ivanić, za svog mandata, spasio i Srbiju i Srpsku od revizije presude BiH, i na taj način onemogućio dalekosežne materijalne, teritorijalne i istorijske posljedice.

"Iako ograničenih nadležnosti, uspio je dovesti i investitore u Srpsku koji su završili projekte poput izgradnje Doma zdravlja u Kotor Varoši. Uz ove, mnoge druge činjenice stoje na strani rada i djelovanja Mladena Ivanića, kaže se u saopštenju i dodaje: 

Na kraju, ali ne i manje važno – Mladen Ivanić se i nakon isteka mandata, uz brojne udare koje je doživio, drži dostojanstveno, ne vrijeđajući nikoga i ne iznoseći nijednu kritiku bez argumenta. Nešto što Kalinić i kalinići ne mogu ni naučiti".

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

re

11.10.2019 12:10

To je prvi i najgori burlin papak stvoren u burlinoj najgoroj kriminalnoj vladavini RS.

ODGOVORITE
Name

VRS-RVI

11.10.2019 13:12

Dali je to onaj sto je dodigu rekao da ima traktorsku prikolicu glasaca!!! Ahaahahhaahaha boze ti sacuvaj kako se "srbin" proda!!! Danas pao na naj nize grane a pasce ako bog da jos na nize!!!

Name

Aa

11.10.2019 13:52

Zaboravih, stariji citaoci se vjerovatno sjecaju Dodikovog i Kalinicevog rata u skupstini, zao mi je sto tih snimaka sad nema na internetu, a RTRS ih je po naredbi vjerovatno unistio. Bilo bi dobro kada bi neko trazio to iz arhiva RTRS ili stenograme iz skupstine

Name

Tito

11.10.2019 14:32

Prvi od hiljadu koji su trebali da ostan bez icega kako je Dodik obecavao u pocetku. Sad se moraju dokazivati da im se ne oduzme ono sto je trebalo davno. Isti ljudi cijelo vrijeme vode ili koriste politiku zarad svoje pohlepe,a mi i dalje placamo.

Name

Лука

11.10.2019 13:31

Fuuuj matora, prodana duso..gade mi se ovakvi papci.

ODGOVORITE
Name

Radoslav

11.10.2019 13:43

Kalinic hahaahaa.Jel on ziv jos ?

ODGOVORITE
Name

СМИСЛОВ

11.10.2019 14:20

Шта рећи о ученицима и сарадницима Анте Марковића,док је сав патриотски народ био уз СДС почетком тих 90-их година?Сваки коментар је сувишан.

ODGOVORITE
Name

Bejha je propao projekat

13.10.2019 17:03

Podrška za gospodina Kalinića.Sve što je rekao tačno je.

ODGOVORITE