Владан Милојевић: Заслужено смо побиједили!

Ово ме је подсетило на 2017. годину.  Тренер Црвене звезде рекао да је Маринов гол дошао као награда за добру игру.

Фудбал 07.10.2019 | 12:26
Владан Милојевић: Заслужено смо побиједили!
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његова екипа у недељу остварила "важну али и заслужену победу против Напретка у Супер лиги Србије".

"Веома важна победа за нас. За разлику од осталих утакмица, данас смо већину меча доминирали и имали велики број удараца на гол. Овакву игру сам и тражио од својих играча јер знам екипа Напретка врши одличан пресинг на противника и добро поставља дефанзивни блок, док у нападу поседују одличне тркаче као што су Зец и Ивановић", рекао је Милојевић, пренео је сајт клуба.

Звезда је у Крушевцу победила Напредак са 1:0, голом Марка Марина из слободног ударца у седмом минуту надокнаде времена.

"Овај меч ме подсећа на утакмицу када је екипу Напретка водио тренер Косановић (2017. године), а ми смо поражени у последњи минутима меча прелепим поготком Митровића. У последњих 10 минута смо ушли помало конфузно, јер смо покушавали да постигнемо гол, а уједно смо морали и да се бранимо нашу половину од контра напада. Ипак, гол Марина је дошао као награда за нашу добру игру и мислим да смо заслужено славили", оценио је Милојевић.

Милојевић је рекао да је било спорних ситуација у првом полувремену утакмице и да ће те ситуације анализирати.

"Одиграли смо сјајну утакмицу и задовољан сам игром јер смо имали чак 18 шутева према голу, од којих је 10 ишло у оквир гола што је доказ какав смо меч одиграли. Окрећемо се куп утакмици коју играмо у среду против Трепче, а екипи Напретка и тренеру Рогану желим много среће у наставку такмичења", навео је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦРНИ МИЛОЈЕ

07.10.2019 10:45

Срећу у наставку,хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

07.10.2019 10:52

Велика срамота,има ли ико у Звезди образа да каже људи ово је стварно превише!!!!!

ОДГОВОРИТЕ