Vladan Milojević: Zasluženo smo pobijedili!

Ovo me je podsetilo na 2017. godinu.  Trener Crvene zvezde rekao da je Marinov gol došao kao nagrada za dobru igru.

Fudbal 07.10.2019 | 12:26
Vladan Milojević: Zasluženo smo pobijedili!
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u nedelju ostvarila "važnu ali i zasluženu pobedu protiv Napretka u Super ligi Srbije".

"Veoma važna pobeda za nas. Za razliku od ostalih utakmica, danas smo većinu meča dominirali i imali veliki broj udaraca na gol. Ovakvu igru sam i tražio od svojih igrača jer znam ekipa Napretka vrši odličan presing na protivnika i dobro postavlja defanzivni blok, dok u napadu poseduju odlične trkače kao što su Zec i Ivanović", rekao je Milojević, preneo je sajt kluba.

Zvezda je u Kruševcu pobedila Napredak sa 1:0, golom Marka Marina iz slobodnog udarca u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Ovaj meč me podseća na utakmicu kada je ekipu Napretka vodio trener Kosanović (2017. godine), a mi smo poraženi u poslednji minutima meča prelepim pogotkom Mitrovića. U poslednjih 10 minuta smo ušli pomalo konfuzno, jer smo pokušavali da postignemo gol, a ujedno smo morali i da se branimo našu polovinu od kontra napada. Ipak, gol Marina je došao kao nagrada za našu dobru igru i mislim da smo zasluženo slavili", ocenio je Milojević.

Milojević je rekao da je bilo spornih situacija u prvom poluvremenu utakmice i da će te situacije analizirati.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu i zadovoljan sam igrom jer smo imali čak 18 šuteva prema golu, od kojih je 10 išlo u okvir gola što je dokaz kakav smo meč odigrali. Okrećemo se kup utakmici koju igramo u sredu protiv Trepče, a ekipi Napretka i treneru Roganu želim mnogo sreće u nastavku takmičenja", naveo je Milojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CRNI MILOJE

07.10.2019 10:45

Sreću u nastavku,hahahaha

ODGOVORITE
Name

SRAMOTA

07.10.2019 10:52

Velika sramota,ima li iko u Zvezdi obraza da kaže ljudi ovo je stvarno previše!!!!!

ODGOVORITE