Муња погодила авион у којем су били кошаркаши

Муња је погодила приватни авион у којем су били Владе Дивац, Предраг Стојаковић и остали чланови управе Кингса, као и представници медија.

Србија 06.10.2019 | 14:26
Муња погодила авион у којем су били кошаркаши
Избегнута трагедија у Лондону. Приватни авион у коме су били челници Сакраменто Кингса, а који је летио из Индије ка престоници Енглеске погодила је муња, преноси ЕСПН. 

У авиону су се налазили Владе Дивац, Предраг Стојаковић и остали чланови управе Кингса, као и представници медија, али не и кошаркаши Сакрамента Богдан Богдановић и Немања Бјелица.

Како преносе Новости, на срећу је све прошло у реду, авион је слетио и Кингси су се потом запутили за Сједињене Америчке Државе. 

Подсјетимо, Сакраменто је био на турнеји у Индији гдје су играли двије припремне утакмице против Индијане и обје изгубили. НБА сезона креће 23. октобра, а Кингси дан касније играју против Финикса.

(Новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Са стране

06.10.2019 14:39

Удар муње у авион је релативно честа појава и углавном пролази без икаквих последица. И сам сам, бар два пута (за толико сам сигуран), био у авиону којег је погодила муња. Свако ко је чешће летео зна за ту појаву и зна да нема разлога за претерани страх.

ОДГОВОРИТЕ