Munja pogodila avion u kojem su bili košarkaši

Munja je pogodila privatni avion u kojem su bili Vlade Divac, Predrag Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici medija.

Srbija 06.10.2019 | 14:26
Munja pogodila avion u kojem su bili košarkaši
Izbegnuta tragedija u Londonu. Privatni avion u kome su bili čelnici Sakramento Kingsa, a koji je letio iz Indije ka prestonici Engleske pogodila je munja, prenosi ESPN. 

U avionu su se nalazili Vlade Divac, Predrag Stojaković i ostali članovi uprave Kingsa, kao i predstavnici medija, ali ne i košarkaši Sakramenta Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Kako prenose Novosti, na sreću je sve prošlo u redu, avion je sletio i Kingsi su se potom zaputili za Sjedinjene Američke Države. 

Podsjetimo, Sakramento je bio na turneji u Indiji gdje su igrali dvije pripremne utakmice protiv Indijane i obje izgubili. NBA sezona kreće 23. oktobra, a Kingsi dan kasnije igraju protiv Finiksa.

(Novosti)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sa strane

06.10.2019 14:39

Udar munje u avion je relativno česta pojava i uglavnom prolazi bez ikakvih posledica. I sam sam, bar dva puta (za toliko sam siguran), bio u avionu kojeg je pogodila munja. Svako ko je češće leteo zna za tu pojavu i zna da nema razloga za preterani strah.

ODGOVORITE