Никшићанин се сумњичи да је убио Билећанина

МУП Републике Српске поднио је допуну извјештаја Републичком јавном тужилаштву против Зорана О. из Никшића због сумње да је убио Петра Бајчетића 19. септембра 2016. године у Билећи.  

Република Српска 04.10.2019 | 11:37
Никшићанин се сумњичи да је убио Билећанина
У саопштењу МУП РС наводи да су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет поднијели данас допуну извјештај о откривању починиоца кривичних дјела извршење кривичног дјела у саставу криминалног удружења са кривичним дјелом тешко убиство против З.О. из Никшића у Црној Гори.

-З.О. се сумњичи да је уз претходни договор са особама чији су иницијали М.В, Ђ.Р, С.Д, Г.Б. и Д.Ш, заједно са осумњиченим М.В, 19. септембра 2016. године око 20.40 у Билећи, у Улици Алексе Шантића бб лишио живота Петра Бајчетића, пуцајући у њега из ватреног оружја и нанијевши му повреде у предјелу главе, усљед којих је оштећени и премину о- наведено је у саопштењу. 

Према незваничним информацијама ради се о Миљану Вујовићу, Ђорђу Радмиловићу, Срђану Денди, Гаврилу Бјелици и Драгану Шаренцу.

Из МУП Српске истичу да је на снази распис за осумњиченим З.О, који је тренутно недоступан органима гоњења у Републици Српској и БиХ.

(Српскаинфо) 

Коментари / 0

Оставите коментар