Дјечак повриједио дјевојчицу маказама

Родитељи сматрају да су васпитачи одговорни за безбједност дјеце док су у групи.

Србија 01.10.2019 | 14:16
Дјечак повриједио дјевојчицу маказама
Шестогодишњу И. М. јуче је у вртићу "Бајка" у Шапцу маказицама повриједио дјечак из предшколске групе. Дјевојчицу су родитељи са посјекотином на врату одвели на дјечије одељење болнице и у ургентни центар, гдје је рана ушивена.
 
Љекари су о овом случају обавијестили полицију која је убрзо са родитељима обавила разговор.

Отац Иван М. наводи да је мајка Гордана сазнала да је дјевојчица повријеђена када је око три сата стигла да је изведе из вртића.

- Супрузи је васпитачица испричала како је Иву један дјечак расјекао маказицама и да је она зауставила крварење. По њеним ријечима то ништа није страшно. Ја сам мало каснио, па је и мени поновила исту причу, али смо дијете одмах одвели љекару у страху да се рана не инфицира - каже отац.



Родитељи дјевојчице за инцидент не криве никога, посебно не сматрају да је крив дјечак који је дјевојчицу повриједио.

Сматрају да су васпитачи одговорни за безбједност дјеце док су у групи и препустиће истражним органима да дају своју ријеч о овом случају.




ОГЛАСИО СЕ И ВРТИЋ

Предшколска установа огласила се саопштењем у којем се наводи да је васпитачица која је била са дјецом у припремно-предшколској групи, реаговала и збринула дјевојчицу која је имала лакшу повреду односно посјекотину.

Покренута је процедура по протоколу, након које ће бити утврђено како је дошло до повреде.

(Телеграф)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Неко

01.10.2019 19:27

Наравно да су васпитаци криви, они би најрадије да у вртићу буду родитељи са дјецом и да родитељу чувају и пазе на дјецу, а васпитацице да пију кафу и оговарају. Зашто малој дјеци дају налазе да се играју с њима, казнити најоштрије те васпитаце и вртић такодје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зекс

02.10.2019 05:58

Е немлати глупости ако је ово права слика овај отац је прави папуцар ради овога у ургентни центар та његова зена и мајка ове дјевојцице је велика лујка,а нормално да давају дјеци маказе сијеку папир и то слуцајно се деси није дјецак камиказа и вехабија да прави масакр по вртицу

Name

анахрони

02.10.2019 03:59

Батина је из раја изашла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

03.10.2019 10:15

Не зелим никога да браним,нападам или минимизирам догадјај.Само мислим.зДеца се играла и десила се несреца.Кад би само знали колико је рана, малих и великих кроз игру мени мој брат нанео у детињству. Наравно не намерно.Мислим да ова вест није за јавност.Ако је било неких пропуста са било ције стране, то би мозда требало ресити интерно.

ОДГОВОРИТЕ