Симоновић се опростио од репрезентације!

Жао ми је што није била медаља за крај! “Време је мало за млађе, да играју, да преузму, да носе и надам се да направе успехе”.

Кошарка 28.09.2019 | 20:41
Симоновић се опростио од репрезентације!
Марко Симоновић се опростио од репрезентације  Србије. После утакмице Цедевите Олимпије и ФМП-а разговарали смо са Симоном о утакмици, АБА лиги, а један од тема је била и репрезентација где нам је Симоновић да је време  за неке нове, млађе снаге.

Орлови у Кини нису направили најбољи резултат, сви смо некако очекивали медаљу, а Симоновић каже да је већ у квалификацијама осетио да је то последње такмичење на ком ће играти за Србију.

“Јако боли, јако боли. Сви смо имали јако велику жељу да освојимо медаљу. И не само медаљу већ да освојимо то злато јер смо стварно осетили да то можемо, имали смо таленат, имали смо хемију, играли смо и играли се кошарке. Међутим, ето, један слабији дан и ето. Нажалост морам да се опростим без  медаље. Очекивао сам да ће бити медаља”, рекао је Симоновић за МОЗЗАРТ Спорт.

Значи, ово је било твоје последње такмичење у националном дресу?

“Да, да… Решио сам док смо играли квалификације. После првенства,  то је то. Мислим да је било доста са моје стране, сада морам и породици да се посветим, време је мало за млађе, да играју, да преузму, да носе и надам се да направе успехе”, каже Симон за наш сајт.

Симоновић је у репрезентацији освојио две медаље, обе сребрне - у Шпанији 2014. и у Рију на Олимпијским играма 2016. године.

“Шест година, две медаље. Жао ми је што сада није био опроштај са неком медаљом, али Боже мој”, истакао је Симоновић, сада у дресу Цедевита Олимпије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар