Флојда бих разбио, он је само мали уплашени дјечак!

Како је Флојд Мејведер изнервирао Мајка Тајсона?

Остали спортови 28.09.2019 | 10:13
Флојда бих разбио, он је само мали уплашени дјечак!
Најмлађи апсолутни шампион света у боксу Мајк Тајсон, није остао имун да самохвалисање Флојда Мејведера. Изјава да је најбољи боксер свих времена поприлично је изнервирала "гвозденог Мајка".

"Да је Мејведер близу величине какав је Мухамед Али, смео би своју децу сам да води у школу", оштро је почео легендарни шампион.

Тајсон се није зауставио на овим речима.

"Прича о некој величини, а не може да води децу у школу. Величина се не огледа у томе како штитите себе од људи, она се огледа у томе да вас људи прихватају. Ако не сме сам да води децу у школу, он је само један мали уплашени човек... Мали, уплашени човек", рекао је Тајсон.

Контроверзни боксер, чију су каријеру обележили силни ексцеси и у јавном и приватном животу, који су га свакако зауставили на путу да постане недодирљив, сматра да би победио Мејведера.

"Уосталом, да се потучемо, било то у рингу или улици, па ја бих га разбио! Не би ту чак ни било неког меча, једноставно бих га разбио", поручио је Мајк.

Тајсон је пре 14 година окачио рукавице о клин, а у профи рингу имао је 50 победа и шест пораза. Мејведер такође има 50 победа, али ниједан пораз. Ипак, Мајк је 44 решио нокаутом, а Флојд 27, додуше, нису ни били иста категорија.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар