Flojda bih razbio, on je samo mali uplašeni dječak!

Kako je Flojd Mejveder iznervirao Majka Tajsona?

Ostali sportovi 28.09.2019 | 10:13
Flojda bih razbio, on je samo mali uplašeni dječak!
Najmlađi apsolutni šampion sveta u boksu Majk Tajson, nije ostao imun da samohvalisanje Flojda Mejvedera. Izjava da je najbolji bokser svih vremena poprilično je iznervirala "gvozdenog Majka".

"Da je Mejveder blizu veličine kakav je Muhamed Ali, smeo bi svoju decu sam da vodi u školu", oštro je počeo legendarni šampion.

Tajson se nije zaustavio na ovim rečima.

"Priča o nekoj veličini, a ne može da vodi decu u školu. Veličina se ne ogleda u tome kako štitite sebe od ljudi, ona se ogleda u tome da vas ljudi prihvataju. Ako ne sme sam da vodi decu u školu, on je samo jedan mali uplašeni čovek... Mali, uplašeni čovek", rekao je Tajson.

Kontroverzni bokser, čiju su karijeru obeležili silni ekscesi i u javnom i privatnom životu, koji su ga svakako zaustavili na putu da postane nedodirljiv, smatra da bi pobedio Mejvedera.

"Uostalom, da se potučemo, bilo to u ringu ili ulici, pa ja bih ga razbio! Ne bi tu čak ni bilo nekog meča, jednostavno bih ga razbio", poručio je Majk.

Tajson je pre 14 godina okačio rukavice o klin, a u profi ringu imao je 50 pobeda i šest poraza. Mejveder takođe ima 50 pobeda, ali nijedan poraz. Ipak, Majk je 44 rešio nokautom, a Flojd 27, doduše, nisu ni bili ista kategorija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar