Томић: Нисмо 100% спремни, умјесто у кафић, дођите у халу!

Тренер Црвене звезде жели да његова екипа одбрани трофеј АБА Суперкупа освојен у Лакташима прошле године.

Кошарка 26.09.2019 | 10:51
Томић: Нисмо 100% спремни, умјесто у кафић, дођите у халу!
Црвена звезда на АБА Суперкуп у Загреб стиже као бранилац трофеја и први фаворит да то поново учини. Тренер Милан Томић не бежи од високих циљева и истиче да би у дворани "Дражен Петровић" требало очекивати квалитетну кошарку.

"Желим да позовем публику да гледа празник кошарке, има много квалитетних екипа. Боље је људима да дођу у халу, него да буду по кафићима", започео је Томић у свом стилу.

"Да, освојили смо Суперкуп прошле године. Сви су прошле године када смо стигли у Лакташе говорили да није толико битан трофеј, али да је битно да се освоји. Хајде да буде тако, ми ћемо дати све од себе да прикажемо што бољу слику Црвене звезде. Нисмо још 100 одсто спремни, играмо против квалитетне и талентоване екипе", рекао је Томић дан пре утакмице.

Црвено-бели ће у четвртак у другом мечу четвртфинала Суперкупа играти против Копер Приморске. Тај меч је на програму у четвртак од 20 часова. Претходно ће такмичење отворити Партизан и Мега Бемакс, док ће у другог дана бити одиграни преостали парови те рунде.

Цедевита Олимпија ће се супротставити ФМП-у, док ће Будућност и Цибона својим окршајем комплетирати парове полуфинала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар