Tomić: Nismo 100% spremni, umjesto u kafić, dođite u halu!

Trener Crvene zvezde želi da njegova ekipa odbrani trofej ABA Superkupa osvojen u Laktašima prošle godine.

Košarka 26.09.2019 | 10:51
Tomić: Nismo 100% spremni, umjesto u kafić, dođite u halu!
Crvena zvezda na ABA Superkup u Zagreb stiže kao branilac trofeja i prvi favorit da to ponovo učini. Trener Milan Tomić ne beži od visokih ciljeva i ističe da bi u dvorani "Dražen Petrović" trebalo očekivati kvalitetnu košarku.

"Želim da pozovem publiku da gleda praznik košarke, ima mnogo kvalitetnih ekipa. Bolje je ljudima da dođu u halu, nego da budu po kafićima", započeo je Tomić u svom stilu.

"Da, osvojili smo Superkup prošle godine. Svi su prošle godine kada smo stigli u Laktaše govorili da nije toliko bitan trofej, ali da je bitno da se osvoji. Hajde da bude tako, mi ćemo dati sve od sebe da prikažemo što bolju sliku Crvene zvezde. Nismo još 100 odsto spremni, igramo protiv kvalitetne i talentovane ekipe", rekao je Tomić dan pre utakmice.

Crveno-beli će u četvrtak u drugom meču četvrtfinala Superkupa igrati protiv Koper Primorske. Taj meč je na programu u četvrtak od 20 časova. Prethodno će takmičenje otvoriti Partizan i Mega Bemaks, dok će u drugog dana biti odigrani preostali parovi te runde.

Cedevita Olimpija će se suprotstaviti FMP-u, dok će Budućnost i Cibona svojim okršajem kompletirati parove polufinala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar