Српски ратник није убијен у Америци

Информација коју су пренели амерички медији да је ММА борац пореклом из Србије Саша Перкић убоден ножем и од задобијених повреда преминуо, није тачна.  
 
 

Србија 19.09.2019 | 12:11
Српски ратник није убијен у Америци
“Бивша ММА звезда Српски ратник избоден на смрт”, известио је портал Амаркетњуз преносећи потресне објаве којим су се Перкићеви многобројни пријатељи опростили од њега на друштвеним мрежама. Почаст су му одале и бивше колеге из света ММА

Сербиан Тимес сазнаје из поузданих извора блиских породици да "Српски ратник" није убијен већ је преминуо од последица срчаног удара! 

Иначе, у америчким медијима нема много информација о његовој смрти, док се његова супруга огласила на друштвеним мрежама са информацијом о његовој смрти као и времену и месту сахране.

Да подсетимо, Перкић је широј јавности постао познат 2017.године када је преживео убадање ножем у Америци током покушаја двојице насилника да му украду аутомобил. 

"Видео сам комби, који је ишао великом брзином, па сам очекивао да ће само проћи. Међутим, двојица су излетела из њега и покушала да ми отму ауто", рекао је Перкић за локалне медије.

Нанели су му чак десет убода у рамена и леђа. 

"Једном сам бацио на земљу и ударао га. Тада сам осетио бол у рамену. Прво сам помислио да ме други нападач удара, али ме је уствари убо ножем", додао је Перкић.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црногорац

19.09.2019 10:21

Стета сто сљам није убијен.

ОДГОВОРИТЕ