Srpski ratnik nije ubijen u Americi

Informacija koju su preneli američki mediji da je MMA borac poreklom iz Srbije Saša Perkić uboden nožem i od zadobijenih povreda preminuo, nije tačna.  
 
 

Srbija 19.09.2019 | 12:11
Srpski ratnik nije ubijen u Americi
“Bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden na smrt”, izvestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz sveta MMA

Serbian Times saznaje iz pouzdanih izvora bliskih porodici da "Srpski ratnik" nije ubijen već je preminuo od posledica srčanog udara! 

Inače, u američkim medijima nema mnogo informacija o njegovoj smrti, dok se njegova supruga oglasila na društvenim mrežama sa informacijom o njegovoj smrti kao i vremenu i mestu sahrane.

Da podsetimo, Perkić je široj javnosti postao poznat 2017.godine kada je preživeo ubadanje nožem u Americi tokom pokušaja dvojice nasilnika da mu ukradu automobil. 

"Video sam kombi, koji je išao velikom brzinom, pa sam očekivao da će samo proći. Međutim, dvojica su izletela iz njega i pokušala da mi otmu auto", rekao je Perkić za lokalne medije.

Naneli su mu čak deset uboda u ramena i leđa. 

"Jednom sam bacio na zemlju i udarao ga. Tada sam osetio bol u ramenu. Prvo sam pomislio da me drugi napadač udara, ali me je ustvari ubo nožem", dodao je Perkić.

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crnogorac

19.09.2019 10:21

Steta sto sljam nije ubijen.

ODGOVORITE