Коларова сад моле да остане!

Све се окренуло за Србина у Роми. . .

Фудбал 16.09.2019 | 21:56
Коларова сад моле да остане!
На крају прошле сезоне је у Роми донета одлука да се скрешу трошкови и да се клуб реши неких играча са високим уговорима попут Де Росија, Маноласа, Ел Шаравија, Шика, Нзонзија... У ту групу је био убачен и Александар Коалров.

Коларов је иза себе имао сјајну сезону што се тиче нападачаког учинка, али је исто тако био један од слабијих у дефанзивним задацима. Очекивало се да српски бек напусти Рому годину дана пре истека уговора, Конте га је желео у Интеру, Фенербахче му је нудио сјајан уговор, али је нови Ромин тренер ПаулоФонсека све стопирао. Португалац је апеловао на Ромину управо да задржи Коларова као једног од битних играча у његовој визији тима.

И није погрешио. Коларов је добро ушао у нову сезону после запажених партија током припремног периода. Већ има по гол и асистенцију у Серији А и један је од петорице Роминих играча који су одиграли сваки минут од почетка сезоне.

Сада италијански медији пишу да Фонсека тражи од управе нови уговор за Коларова. Актуелни уговор по којем зарађује 3.000.000 евра годишње му истиче на крају сезоне. Рома је спремна да му понуди нови по сличним финансијским условима. Што се дужине трајања тиче, Ромин предлог је уговор на годину дана с опцијом продужетка за још једну годину.

Тренер Фонсека планира да Коларова користи и као штопера када се уигра велико појачање Спинацола. Поготово је Коларов битан Фонсеки због прекида које маестрално изводи и који су веома битан детаљ у плановима португалског стручњака.

До почетка нове године би требало да се зна епилог преговора између Роме и Коларова.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар