Kolarova sad mole da ostane!

Sve se okrenulo za Srbina u Romi. . .

Fudbal 16.09.2019 | 21:56
Kolarova sad mole da ostane!
Na kraju prošle sezone je u Romi doneta odluka da se skrešu troškovi i da se klub reši nekih igrača sa visokim ugovorima poput De Rosija, Manolasa, El Šaravija, Šika, Nzonzija... U tu grupu je bio ubačen i Aleksandar Koalrov.

Kolarov je iza sebe imao sjajnu sezonu što se tiče napadačakog učinka, ali je isto tako bio jedan od slabijih u defanzivnim zadacima. Očekivalo se da srpski bek napusti Romu godinu dana pre isteka ugovora, Konte ga je želeo u Interu, Fenerbahče mu je nudio sjajan ugovor, ali je novi Romin trener PauloFonseka sve stopirao. Portugalac je apelovao na Rominu upravo da zadrži Kolarova kao jednog od bitnih igrača u njegovoj viziji tima.

I nije pogrešio. Kolarov je dobro ušao u novu sezonu posle zapaženih partija tokom pripremnog perioda. Već ima po gol i asistenciju u Seriji A i jedan je od petorice Rominih igrača koji su odigrali svaki minut od početka sezone.

Sada italijanski mediji pišu da Fonseka traži od uprave novi ugovor za Kolarova. Aktuelni ugovor po kojem zarađuje 3.000.000 evra godišnje mu ističe na kraju sezone. Roma je spremna da mu ponudi novi po sličnim finansijskim uslovima. Što se dužine trajanja tiče, Romin predlog je ugovor na godinu dana s opcijom produžetka za još jednu godinu.

Trener Fonseka planira da Kolarova koristi i kao štopera kada se uigra veliko pojačanje Spinacola. Pogotovo je Kolarov bitan Fonseki zbog prekida koje maestralno izvodi i koji su veoma bitan detalj u planovima portugalskog stručnjaka.

Do početka nove godine bi trebalo da se zna epilog pregovora između Rome i Kolarova.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar