Вучелић: Ништа против Звезде, већ против судија!

Први човек Партизана изнервиран дешавањима током викенда. . .

Фудбал 16.09.2019 | 22:35
Вучелић: Ништа против Звезде, већ против судија!
Вратио се клупски фудбал у Србију, али уместо на велика, учинио је то на мала врата. Дешавања у петак вече у Нишу, те дан касније на стадиону „Рајко Митић“ ни у ком случају неће поправити имиџ овдашњег лоптања, а да би нешто требало да се мења у хијерархији оних који воде најпопуларнији спорт код нас указује Милорад Вучелић.

Председник Партизана изнервиран је потезима Ненада Лалатовића приликом Војводининог гостовања Радничком, као и два једанаестерца која је Игор Стојиљковић судио у корист Црвене звезде у финишу меча са Инђијом. Као заинтереосвана страна, у шампионској трци, црно-бели сматрају да нису у истом положају као вечити ривал, међутим, овога пута, за разлику од неких ранијих, не оптужују директно комшије. Већ – арбитре.

„Да се разумемо, није ово против Црвене звезде! Нису комшије судиле, делегирале судије, досудиле пенал. Судијска организација мора да се позабави овим арбитром. Интересантно, није му први пут. Сећате се, ваљда, једанаестерца у омладинском вечитом дербију“, подсећа Вучелић на страницама Спортског журнала да је Игор Стојиљковић свирао казнени ударац у корист Звезде у дербију јуниора.

Све што се дешавало минулог викенда, ипак, неће изазвати радикалну реакцију у Хумској, каква је, примера ради, била децембра прошле године, кад се чак разматрало иступање из Суперлиге.

„Партизан нема шта да учини, може само да подигне глас. Сећате се, својевремено сам указивао на одређене аномалије и... Кажњен сам! Сви су тад ћутали.. Чак и кад нам се догодио „Срђан Обрадовић“, нико није нашао за сходно да каже: „Ето, Вучелић нас је упозоравао, неправедно је санкционисан“.

Први човек црно-белих уверава да се није чио ни са ким из Фудбалског савеза Србије или Судијске организације, али...

„Нисам причао ни са ким. Чекам да нешто ураде! Чујем, Етички одбор је тражио изјаву Ненада Лалатовића. Логично је и да Судијска организација предузме одређене потезе“, додаје Вучелић и, на потпитање да ли очекује реакцију јавног тужиоца по службеној дужности, узвраћа. „Има простора... За оптужбе које је изнео Лалатовић. Знамо да је Срђан Обрадовић ишао због пенала у затвор. Не, не призивам, очекујем само да сви органи раде свој посао. Правна смо држава“.

Уместо закључка:

„Ето, сад и Црвена звезда хоће ВАР, прочитао сам изјаву Митра Мркеле. До сада смо већ могли да га имамо“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар