ЛШ: ПСЖ без Нејмара и Мбапеа на Реал!

Мадриђани фаворити у Паризу. . .

Фудбал 16.09.2019 | 17:30
ЛШ: ПСЖ без Нејмара и Мбапеа на Реал!
Један од највећих дербија овогодишње групне фазе Лиге шампиона проћи ће без највећих звезда Пари Сен Жермена! Француски и шпански медији најављују да Томас Тухел за меч против Реал Мадрида у среду (21.00) неће моћи да рачуна на повређеног Килијана Мбапеа, док је Нејмар суспендован од стране дисциплинских органа УЕФА.

Подсетимо, Бразилац је прошле сезоне у марту, након елиминације ПСЖ-а од Манчестер Јунајтеда жестоко извређао судија Дамира Скомину, на шта је Европска кућа фудбала жестоко одговорила и удаљила Нејмара са терена у наредне три утакмице. Свеци су писали жалбу, вадили се на "врућу главу" после меча, међутим из УЕФА им је стигтла само потврда првобитне одлуке - жалба је одбијена.

Нејмар је после дуже времена у суботу заиграо за Парижане. Дочекан је уз звиждуке и увреде, али у 92. минуту успео је да сјајним поготком донесе три велика бода ПСЖ-у. Очито, пауза није утицала на његову форму, што је потврдио и головима за репрезентацију Бразила током недавнних репрезентативних акција. Било како било, нема сумње да ће недостајати Тухелу против Реала...

Када је Мбапе у питању он би чак и могао на терен, данас ће поново почети да тренира заједно са групом - претходних дана радио је индивидуално - али у Паризу не желе да ризикују да га изгубе на дужу период, па ће најбољи млади нападач на свету ипак прескочити окршај са Мадриђанима.

У групи са ПСЖ-ом и Реалом налазе се још Бриж и Галатасарај, па фаворити не би требало да имају проблема око пласмана у другу фазу. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс 

Коментари / 0

Оставите коментар