LŠ: PSŽ bez Nejmara i Mbapea na Real!

Madriđani favoriti u Parizu. . .

Fudbal 16.09.2019 | 17:30
LŠ: PSŽ bez Nejmara i Mbapea na Real!
Jedan od najvećih derbija ovogodišnje grupne faze Lige šampiona proći će bez najvećih zvezda Pari Sen Žermena! Francuski i španski mediji najavljuju da Tomas Tuhel za meč protiv Real Madrida u sredu (21.00) neće moći da računa na povređenog Kilijana Mbapea, dok je Nejmar suspendovan od strane disciplinskih organa UEFA.

Podsetimo, Brazilac je prošle sezone u martu, nakon eliminacije PSŽ-a od Mančester Junajteda žestoko izvređao sudija Damira Skominu, na šta je Evropska kuća fudbala žestoko odgovorila i udaljila Nejmara sa terena u naredne tri utakmice. Sveci su pisali žalbu, vadili se na "vruću glavu" posle meča, međutim iz UEFA im je stigtla samo potvrda prvobitne odluke - žalba je odbijena.

Nejmar je posle duže vremena u subotu zaigrao za Parižane. Dočekan je uz zvižduke i uvrede, ali u 92. minutu uspeo je da sjajnim pogotkom donese tri velika boda PSŽ-u. Očito, pauza nije uticala na njegovu formu, što je potvrdio i golovima za reprezentaciju Brazila tokom nedavnnih reprezentativnih akcija. Bilo kako bilo, nema sumnje da će nedostajati Tuhelu protiv Reala...

Kada je Mbape u pitanju on bi čak i mogao na teren, danas će ponovo početi da trenira zajedno sa grupom - prethodnih dana radio je individualno - ali u Parizu ne žele da rizikuju da ga izgube na dužu period, pa će najbolji mladi napadač na svetu ipak preskočiti okršaj sa Madriđanima.

U grupi sa PSŽ-om i Realom nalaze se još Briž i Galatasaraj, pa favoriti ne bi trebalo da imaju problema oko plasmana u drugu fazu. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters 

Komentari / 0

Ostavite komentar