Милојевић: Ван ла Пара сутра дебитује!

Шеф стручног штаба Црвене звезде зове навијаче на "загревање" за Лигу шампиона. . .

Фудбал 13.09.2019 | 15:36
Милојевић: Ван ла Пара сутра дебитује!
Пауза је завршена, враћамо се клупском фудбалу. Црвена звезда ће у суботу од 18 часова, у оквиру 8. кола Суперлиге Србије, дочекати Инђију на стадиону Рајко Митић. Шеф стручног штаба црвено-белих - Владан Милојевић, казао је да очекује занимљиву утакмицу, а затим позвао навијаче да у што већем броју дођу на стадион и подрже његове изабранике.

"Инђија је квалитетан тим који тежи лепом фудбалу, али знају да играју и на резултат. Заслужено су ушли у Суперлигу и мислим да је требало да освоје више бодова у уводним колима. Базирају се на колектив, тактички су одлични, похвалио бих колегу Благојевића који ради сјајан посао и има континуитет у раду, што је битно за сваког тренера. Имају одређене механизме у игри којих се држе и врло су дисциплиновани. Надам се да ће навијаћи доћи у великом броју да нас подрже, да се “припреме” за европске утакмице". 

Милојевић се осврнуо на репрезентативну паузу која је иза нас. Због тога на тренинзима није могао да рачуна на Борјана, Гобељића, Дегенека, Петровића и Крстовића. 

"Радује ме што сам на јучерашњем тренингу имао све играче на располагању. Они који су имали проблема са повредама враћају се у тренажни процес и већ од понедељка ћу моћи да рачунам на све расположиве снаге. Гобељић има проблема са повредом, али верујем да ће наш медицински тим да реагује на прави начин и санира повреду. Борјан и Дегенек су дошли након напорног пута. Радује ме то што су увек спремни да тренирају и то говори о њиховом професионализму. Играчи који нису имали обавезе у националним тимовима су се одморили и спремни смо за све изазове до следеће репрезентативне паузе. Имамо доста обавеза у наредном периоду, очекују нас тешки дуели и распоред у ком ћемо практично на свака три дана играти утакмице", истакао је Милојевић.

Црвена звезда је у завршници прелазног рока ангажовала Раџива ван ла Пару, чиме су црвено-бели добили још једно појачање у навали.

"Раџив долази из тренажног процеса, такмичио се и спреман је за утакмице. Очекујем да сутра дебитује и да се полако имплементира у нашу игру. Драго ми је што смо га довели, био је једна од наших жеља за позицију крила и захвалио бих се спортском директору Мркели и генералном директору Терзићу на томе што су успели да га ангажују. Његовим и доласком Гарсије добили смо сасвим нову димензију у игри, имаћемо хитрину у завршници, а управо је то оно што смо тражили. Квалитетан је играч и само од њега зависи колико ће показати у нашем клубу", завршио је Милојевић.

Извор: моззартспорт

Фото: црвеназвезда.рс

Коментари / 0

Оставите коментар