Milojević: Van la Para sutra debituje!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde zove navijače na "zagrevanje" za Ligu šampiona. . .

Fudbal 13.09.2019 | 15:36
Milojević: Van la Para sutra debituje!
Pauza je završena, vraćamo se klupskom fudbalu. Crvena zvezda će u subotu od 18 časova, u okviru 8. kola Superlige Srbije, dočekati Inđiju na stadionu Rajko Mitić. Šef stručnog štaba crveno-belih - Vladan Milojević, kazao je da očekuje zanimljivu utakmicu, a zatim pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion i podrže njegove izabranike.

"Inđija je kvalitetan tim koji teži lepom fudbalu, ali znaju da igraju i na rezultat. Zasluženo su ušli u Superligu i mislim da je trebalo da osvoje više bodova u uvodnim kolima. Baziraju se na kolektiv, taktički su odlični, pohvalio bih kolegu Blagojevića koji radi sjajan posao i ima kontinuitet u radu, što je bitno za svakog trenera. Imaju određene mehanizme u igri kojih se drže i vrlo su disciplinovani. Nadam se da će navijaći doći u velikom broju da nas podrže, da se “pripreme” za evropske utakmice". 

Milojević se osvrnuo na reprezentativnu pauzu koja je iza nas. Zbog toga na treninzima nije mogao da računa na Borjana, Gobeljića, Degeneka, Petrovića i Krstovića. 

"Raduje me što sam na jučerašnjem treningu imao sve igrače na raspolaganju. Oni koji su imali problema sa povredama vraćaju se u trenažni proces i već od ponedeljka ću moći da računam na sve raspoložive snage. Gobeljić ima problema sa povredom, ali verujem da će naš medicinski tim da reaguje na pravi način i sanira povredu. Borjan i Degenek su došli nakon napornog puta. Raduje me to što su uvek spremni da treniraju i to govori o njihovom profesionalizmu. Igrači koji nisu imali obaveze u nacionalnim timovima su se odmorili i spremni smo za sve izazove do sledeće reprezentativne pauze. Imamo dosta obaveza u narednom periodu, očekuju nas teški dueli i raspored u kom ćemo praktično na svaka tri dana igrati utakmice", istakao je Milojević.

Crvena zvezda je u završnici prelaznog roka angažovala Radživa van la Paru, čime su crveno-beli dobili još jedno pojačanje u navali.

"Radživ dolazi iz trenažnog procesa, takmičio se i spreman je za utakmice. Očekujem da sutra debituje i da se polako implementira u našu igru. Drago mi je što smo ga doveli, bio je jedna od naših želja za poziciju krila i zahvalio bih se sportskom direktoru Mrkeli i generalnom direktoru Terziću na tome što su uspeli da ga angažuju. Njegovim i dolaskom Garsije dobili smo sasvim novu dimenziju u igri, imaćemo hitrinu u završnici, a upravo je to ono što smo tražili. Kvalitetan je igrač i samo od njega zavisi koliko će pokazati u našem klubu", završio je Milojević.

Izvor: mozzartsport

Foto: crvenazvezda.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar