Лука Јовић спреман за Леванте!

Повреда била лакшег типа. . .

Фудбал 13.09.2019 | 14:58
Лука Јовић спреман за Леванте!
Кратак предах добро је дошао Луки Јовићу, који се већ данас вратио у пун тренажни процес у Реалу. Млади српски нападач због повреде није путовао са репрезентацијом у Луксембург, а тај мини одмор био је довољан да се осећа доста боље.

Шпански медији јавлају као „добру вест за Зидана“ да је Лука Јовић, заједно са Брахимом Дијазом, данас одрадио цео тренинг у кампу Реала и да ће бити на располагању тренеру за предстојећу утакмицу са Левантеом.

Подсећамо, спортски директор репрезентације Владимир Матијашевић на поласку за Луксембург саопштио је да је Лука Јовић добио дозволу да оде у Мадрид, јер се пожалио на повреду мишића. Пре тога, нападач Реала је одиграо само три минута на утакмици са Португалијом, што је његов седми наступ за Србију.

У Реаловом центру је на прегледу установљено да није ништа проблематично и да Јовић може да се прикључи екипи на тренингу.

Тренирао је са екипом и Еден Азар, који је због повреде прескочио мечеве репрезентације Белгије у септембарском термину, а опоравио се и Хамес Родригез. Ван погона су и даље Иско Аларкон и Марко Асенсио.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар