Luka Jović spreman za Levante!

Povreda bila lakšeg tipa. . .

Fudbal 13.09.2019 | 14:58
Luka Jović spreman za Levante!
Kratak predah dobro je došao Luki Joviću, koji se već danas vratio u pun trenažni proces u Realu. Mladi srpski napadač zbog povrede nije putovao sa reprezentacijom u Luksemburg, a taj mini odmor bio je dovoljan da se oseća dosta bolje.

Španski mediji javlaju kao „dobru vest za Zidana“ da je Luka Jović, zajedno sa Brahimom Dijazom, danas odradio ceo trening u kampu Reala i da će biti na raspolaganju treneru za predstojeću utakmicu sa Levanteom.

Podsećamo, sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević na polasku za Luksemburg saopštio je da je Luka Jović dobio dozvolu da ode u Madrid, jer se požalio na povredu mišića. Pre toga, napadač Reala je odigrao samo tri minuta na utakmici sa Portugalijom, što je njegov sedmi nastup za Srbiju.

U Realovom centru je na pregledu ustanovljeno da nije ništa problematično i da Jović može da se priključi ekipi na treningu.

Trenirao je sa ekipom i Eden Azar, koji je zbog povrede preskočio mečeve reprezentacije Belgije u septembarskom terminu, a oporavio se i Hames Rodrigez. Van pogona su i dalje Isko Alarkon i Marko Asensio.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar