Емотиван опроштај од Груа...

Ово су му поручили из његовог КК Партизан. . .  "Драги пријатељу, почивај у миру, а ми ћемо се трудити да побеђујемо за тебе", пише у опроштајном писму КК Партизан посвећеног трагично преминулом музичару Далибору Андонову Груу, великом навијачу београдског клуба.

Кошарка 13.09.2019 | 13:04
Емотиван опроштај од Груа...
Далибор Андонов Гру, који је погинуо пре два дана у Земуну возећи кајт на Дунаву, био је велики навијач КК Партизан, готово да није пропуштао ниједну утакмицу. Знала се његова столица у првом реду, поред паркета.

Многи кошаркаши Партизана, кроз генерације, упоставили су са њим присан однос. Од њега се данас, емотивним писмом на комеморацији у Дому омладине, опростио Кошаркашки клуб Партизан:

"Блискост уметника са неким клубом није новина у свету спорта, али опет веома су ретки примери узајамне љубави и поштовања попут оне између Далибора Андонова Груа и Кошаркашког клуба Партизан. Као један од пионира и највећих промотера хипхоп културе на нашим просторима, Гру је за тили час освојио срца бројних генерација играча и навијача Партизана", пише у писму.

"Хип-хоп, кошарка, Партизан, Гру... И сада у овом тужном тренутку, те речи се некако природно надовезују и чине целину коју ни Далиборов прерани одлазак неће раставити. Читаве генерације црно-белих дечака и девојчица расле су и стасавале слушајући Груову музику и проживљавајући текстове кроз које је наш Далибор слао важне животне поруке. Повезани смо били на терену, повезани смо били и ван њега, радовали се успесима, туговали након пораза и увек се радо окупљали - баш онако како црно-бела породица, чији си био неизоставан члан, то радо чини".

"И сада, невероватно звучи да те више нећемо видети поред терена, да си отишао, али знамо да ћеш нам бити подршка чак и са друге стране. Драги пријатељу, почивај у миру, а ми ћемо се трудити да побеђујемо за тебе", гласи порука црно-белих.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар