Emotivan oproštaj od Grua...

Ovo su mu poručili iz njegovog KK Partizan. . .  "Dragi prijatelju, počivaj u miru, a mi ćemo se truditi da pobeđujemo za tebe", piše u oproštajnom pismu KK Partizan posvećenog tragično preminulom muzičaru Daliboru Andonovu Gruu, velikom navijaču beogradskog kluba.

Košarka 13.09.2019 | 13:04
Emotivan oproštaj od Grua...
Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo pre dva dana u Zemunu vozeći kajt na Dunavu, bio je veliki navijač KK Partizan, gotovo da nije propuštao nijednu utakmicu. Znala se njegova stolica u prvom redu, pored parketa.

Mnogi košarkaši Partizana, kroz generacije, upostavili su sa njim prisan odnos. Od njega se danas, emotivnim pismom na komemoraciji u Domu omladine, oprostio Košarkaški klub Partizan:

"Bliskost umetnika sa nekim klubom nije novina u svetu sporta, ali opet veoma su retki primeri uzajamne ljubavi i poštovanja poput one između Dalibora Andonova Grua i Košarkaškog kluba Partizan. Kao jedan od pionira i najvećih promotera hiphop kulture na našim prostorima, Gru je za tili čas osvojio srca brojnih generacija igrača i navijača Partizana", piše u pismu.

"Hip-hop, košarka, Partizan, Gru... I sada u ovom tužnom trenutku, te reči se nekako prirodno nadovezuju i čine celinu koju ni Daliborov prerani odlazak neće rastaviti. Čitave generacije crno-belih dečaka i devojčica rasle su i stasavale slušajući Gruovu muziku i proživljavajući tekstove kroz koje je naš Dalibor slao važne životne poruke. Povezani smo bili na terenu, povezani smo bili i van njega, radovali se uspesima, tugovali nakon poraza i uvek se rado okupljali - baš onako kako crno-bela porodica, čiji si bio neizostavan član, to rado čini".

"I sada, neverovatno zvuči da te više nećemo videti pored terena, da si otišao, ali znamo da ćeš nam biti podrška čak i sa druge strane. Dragi prijatelju, počivaj u miru, a mi ćemo se truditi da pobeđujemo za tebe", glasi poruka crno-belih.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar