Коларов: Било је тешко мотивисати се...

Али, рутински смо одрадили посао.  Капитен Србије Александар Коларов рекао је да је било тешко "сабити редове" за меч против Луксембурга у квалификацијама за ЕУРО 2020 после болног пораза од Португала, али да је екипа успела у томе и славила у гостима.

Фудбал 11.09.2019 | 15:36
Коларов: Било је тешко мотивисати се...
Фудбалери Србије победили су Луксембург резултатом 3:1, али три утакмице пре краја имају малу шансу да се кроз квалификације пласирају на Европско првенство.

Капитен "орлова" Александар Коларов признао је да је екипи било тешко да пронађе мотив за тај меч, након болног пораза од Португала у Београду.

"Ван пласмана смо, што је тежак ударац за све нас. Тешко је било после тешког ударца од Португала да се мотивишемо за Луксембург, али смо нашли снагу. Мислим ипак да смо рутински одрадили утакмицу. Сада нам преостаје још шест месеци до баража", рекао је Коларов новинарима после утакмице у Луксембургу.

Коларов је додао да екипа није одиграла врхунску утакмицу, али је и то било довољно за тријумф.

"Била је то тешка утакмица после онакве против Португала. Знали смо да то није Луксембург од пре не знам колико година, добра су екипа. Урадили смо шта смо хтели и победили. Није било брилијантне игре, али смо заслужено победили", навео је капитен Србије.

Србија ће наредно окупљање имати у октобру, када ће играти против Литваније у гостима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Иди

12.09.2019 15:57

бегај ....

ОДГОВОРИТЕ