Kolarov: Bilo je teško motivisati se...

Ali, rutinski smo odradili posao.  Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je bilo teško "sabiti redove" za meč protiv Luksemburga u kvalifikacijama za EURO 2020 posle bolnog poraza od Portugala, ali da je ekipa uspela u tome i slavila u gostima.

  • Sport
  • Fudbal


Fudbaleri Srbije pobedili su Luksemburg rezultatom 3:1, ali tri utakmice pre kraja imaju malu šansu da se kroz kvalifikacije plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Kapiten "orlova" Aleksandar Kolarov priznao je da je ekipi bilo teško da pronađe motiv za taj meč, nakon bolnog poraza od Portugala u Beogradu.

"Van plasmana smo, što je težak udarac za sve nas. Teško je bilo posle teškog udarca od Portugala da se motivišemo za Luksemburg, ali smo našli snagu. Mislim ipak da smo rutinski odradili utakmicu. Sada nam preostaje još šest meseci do baraža", rekao je Kolarov novinarima posle utakmice u Luksemburgu.

Kolarov je dodao da ekipa nije odigrala vrhunsku utakmicu, ali je i to bilo dovoljno za trijumf.

"Bila je to teška utakmica posle onakve protiv Portugala. Znali smo da to nije Luksemburg od pre ne znam koliko godina, dobra su ekipa. Uradili smo šta smo hteli i pobedili. Nije bilo brilijantne igre, ali smo zasluženo pobedili", naveo je kapiten Srbije.

Srbija će naredno okupljanje imati u oktobru, kada će igrati protiv Litvanije u gostima.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Idi

12.09.2019 17:57

begaj ....

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.