Дијего Коста открива...

Нисам покушавао да убедим Гризмана да остане! "Сан му је био да игра са Месијем, такође и са Суарезом", поручује темпераментни голгетер Атлетика.

Фудбал 10.09.2019 | 21:56
Дијего Коста открива...
Нападач Атлетико Мадрида Дијего Коста каже да нема никаквог разлога кривити Антоана Гризмана због преласкла у Барселону, јер се ради о апсолутно нормалној одлуци, без обзира што је у питању одлазак у редове великог ривала.

Француз је на Ноу Камп отишао почетком лета за обештећење од 120.000.000 евра.

"Нисам покушавао да га убедим да остан. Да сам се нешто питао рекао бих му да свака особа мора да дожив различите ствари. Када сам одлазио у Челси схватио сам да морам да одем, био сам изузетно срећан тамо. Напуштање тима не значи незахвалност према клубу. Једноставно дође тренутак када желите да доживите ново искуство", поручио је Коста за емисију "Каква игра".

Барселона је потпуно ново искуство за Гризмана.

"Желео је нешто ново, а то је добио тамо. Лично је увек био срећан и расположење је уносио у свлачионицу. Надам се да се то неће изгубити. Он је срећна особа. Да се можда није дешавало оно прошле године, сада би вероватно био миран одлазак. Сан му је био да игра са Месијем, такође и са Суарезом. Сви знамо какав је играч, а као фудбалер увек желите да експериментишете. Нормално је рећи да - желим да идем тамо и искусим да ли могу да будем важан играч као што сам био у Атлетику", поручио је Дијего Коста.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар