Dijego Kosta otkriva...

Nisam pokušavao da ubedim Grizmana da ostane! "San mu je bio da igra sa Mesijem, takođe i sa Suarezom", poručuje temperamentni golgeter Atletika.

Fudbal 10.09.2019 | 21:56
Dijego Kosta otkriva...
Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta kaže da nema nikakvog razloga kriviti Antoana Grizmana zbog prelaskla u Barselonu, jer se radi o apsolutno normalnoj odluci, bez obzira što je u pitanju odlazak u redove velikog rivala.

Francuz je na Nou Kamp otišao početkom leta za obeštećenje od 120.000.000 evra.

"Nisam pokušavao da ga ubedim da ostan. Da sam se nešto pitao rekao bih mu da svaka osoba mora da doživ različite stvari. Kada sam odlazio u Čelsi shvatio sam da moram da odem, bio sam izuzetno srećan tamo. Napuštanje tima ne znači nezahvalnost prema klubu. Jednostavno dođe trenutak kada želite da doživite novo iskustvo", poručio je Kosta za emisiju "Kakva igra".

Barselona je potpuno novo iskustvo za Grizmana.

"Želeo je nešto novo, a to je dobio tamo. Lično je uvek bio srećan i raspoloženje je unosio u svlačionicu. Nadam se da se to neće izgubiti. On je srećna osoba. Da se možda nije dešavalo ono prošle godine, sada bi verovatno bio miran odlazak. San mu je bio da igra sa Mesijem, takođe i sa Suarezom. Svi znamo kakav je igrač, a kao fudbaler uvek želite da eksperimentišete. Normalno je reći da - želim da idem tamo i iskusim da li mogu da budem važan igrač kao što sam bio u Atletiku", poručio je Dijego Kosta.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar