Пријовић се враћа за џабе? Могуће је...

Није злато све што сија. . .

Фудбал 10.09.2019 | 20:40
Пријовић се враћа за џабе? Могуће је...
Александар Пријовић је прошлог јануара добио из Саудијске Арабије понуду која се не одбија. Ал Итихад је платио ПАОК-у обештећење од 10.000.000 евра, а Србин је потписао уговор на четири по године који са бонусима може да дође и до невероватних 30.000.000 евра.

Међутим, девет месеци касније, у Грчкој се шушка да би Пријовић могао натраг у ПАОК. И то џабе?! Грчка Газета данас пише да би Пријовић могао да напусти Ал Итихад упркос огромном новцу који му тамо следује.

Иако је српски нападач од доласка у Ал Итихад постигао 12 голова на 16 мечева у свим такмичењима, није то баш била идеалан период. Ал Итихад је имао кататсрофлану прошлу сезону  и завршио првенство на 10. месту иако је циљ био титула. Довођење Славена Билића и скупоцених појачања је донело контраефект. Нека од звучних имена су напустила клуб после непуне сезоне. Гари Родригез се вратио у Турску, бразилски голман Марсело Грохе је отпуштен, а недавно је отишао и везиста Секу Саного. Управо је Саного зимус одбио Рому и бројне европске клубове да би из Јанг Бојса прешао у Ал Итихад који му је дао огроман уговор. Али сарадња је врло брзо пукла и недавно је договорен споразумни раскид сарадње.  

Грчка Газета пише да би нешто слично могло да се деси са Пријовићем и Ал Итихадом и да би ПАОК у том случају могао да доведе Србина без обештећења. Иако је Србин приликом одласка разочарао клуб и навијаче у јеку борбе за титулу, односи су ипак остали добри, па је био и гост на каснијој прослави титуле. Солунски црно-бели би га сада оберучке дочекали ако раскине уговор са Ал Итихадом. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар