Prijović se vraća za džabe? Moguće je...

Nije zlato sve što sija. . .

Fudbal 10.09.2019 | 20:40
Prijović se vraća za džabe? Moguće je...
Aleksandar Prijović je prošlog januara dobio iz Saudijske Arabije ponudu koja se ne odbija. Al Itihad je platio PAOK-u obeštećenje od 10.000.000 evra, a Srbin je potpisao ugovor na četiri po godine koji sa bonusima može da dođe i do neverovatnih 30.000.000 evra.

Međutim, devet meseci kasnije, u Grčkoj se šuška da bi Prijović mogao natrag u PAOK. I to džabe?! Grčka Gazeta danas piše da bi Prijović mogao da napusti Al Itihad uprkos ogromnom novcu koji mu tamo sleduje.

Iako je srpski napadač od dolaska u Al Itihad postigao 12 golova na 16 mečeva u svim takmičenjima, nije to baš bila idealan period. Al Itihad je imao katatsroflanu prošlu sezonu  i završio prvenstvo na 10. mestu iako je cilj bio titula. Dovođenje Slavena Bilića i skupocenih pojačanja je donelo kontraefekt. Neka od zvučnih imena su napustila klub posle nepune sezone. Gari Rodrigez se vratio u Tursku, brazilski golman Marselo Grohe je otpušten, a nedavno je otišao i vezista Seku Sanogo. Upravo je Sanogo zimus odbio Romu i brojne evropske klubove da bi iz Jang Bojsa prešao u Al Itihad koji mu je dao ogroman ugovor. Ali saradnja je vrlo brzo pukla i nedavno je dogovoren sporazumni raskid saradnje.  

Grčka Gazeta piše da bi nešto slično moglo da se desi sa Prijovićem i Al Itihadom i da bi PAOK u tom slučaju mogao da dovede Srbina bez obeštećenja. Iako je Srbin prilikom odlaska razočarao klub i navijače u jeku borbe za titulu, odnosi su ipak ostali dobri, pa je bio i gost na kasnijoj proslavi titule. Solunski crno-beli bi ga sada oberučke dočekali ako raskine ugovor sa Al Itihadom. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar