Освета: У Новом Саду убијен Жељко Булатовић

У Новом Саду је убијен Црногорац Жељко Булатовић (55). Он је  упуцан око 22 сата испред зграде  Улици Браће Дроњак у којој је живео.
 
 

Србија 10.09.2019 | 01:48
Освета: У Новом Саду убијен Жељко Булатовић
Жељо Булатовић је отац Александра Булатовића који је пре неколико година са Сашом Видовићем убио Мирослава Лазаревића у Источном Сарајеву.

Мотив ликвидације Булатовића је очигледно освета за ово убиство. Према незваничним информацијама мушкарац је убијен хицем из пиштоља, а сведоци из околних зграда су чули бар један пуцањ и потом покушаје репетирања.

На Новом насељу се налази велики број патрола полиције, која је блокирала кварт. На лицу места је и Хитна помоћ.

 Убијени Булатовић је наводно живео у петоспратници, испред које је убијен, а доселио се пре шест месеци.

Због овог убиства убијен Жељко Булатовић

Црногорац Жељко Булатовић (55), који је всиноћ убијен у Новом Саду, ликвидиран је из освете за смакнуће у Источном Сарајеву 16. октобра 2016.

Тада је убијен Мирослав Лазаревић (32), а за ову егзекуцију су у Бањалуци осуђени Саша Видовић (35) и Александар Булатовић (31), који је син убијеног Жељка Булатовића.

Видовић је осуђен на 20 година, а Булатовић на 19 година робије.

Мирослав Лазаревић (32), члан осуђиване ауто-мафије из Источног Сарајева, убијен је 16, октобра 2016. године у мафијашкој сачекуши. Злочин се догодио око два сата иза поноћи када су извршиоци на Лазаревића отворили ватру док се аутомобилом “голф 7” возио кроз Београдску улицу.

Лазаревић (32) је убијен хицима из аутоматске пушке пронађене у БМW X 5, који је недуго након убиства запаљен у Алеји липа у Сарајеву. Чак 23 чауре пронађене су на месту убиства Лазаревића, и неколико фрагмената зрна извађених из тела и гардеробе убијеног испаљени из аутоматске пушке која је пронађена у запаљеном БМВ.

Супруга убијеног Бранка Лазаревића током сведочења је тражила да се оптужени најстроже казне за злочин, који је назвала "подмуклим и кукавичким чином". На питање председника судског већа ова мајка троје деце рекла је да захтева и одштету, али износ није прецизирала наводећи да ништа не може да намири штету и бол њене породице.

Сведоци су у уторак потврдили да су се оптужени Видовић и Булатовић добро познавали, да су их виђали заједно. Обојица су користили "блекберије", а од појединих лица су набављали више возила која су највероватније препродавали. Истим послом бавио се и убијени, који је мимо тога с оцем држао свадбени салон, док је и у Црној Гори имао фирму.

(Курир)
 
 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЦЦЦЦ

10.09.2019 04:32

Србин, Србина секиром сече

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.09.2019 06:38

Беса,беса..........

Name

Зло добро донијети неце

10.09.2019 07:11

Ови немају вјеру. Ово су криминалци .

Name

Ре

12.09.2019 06:28

Да то су прави сељаци, сиптари су за ове господа...

Name

Дуд

12.09.2019 21:02

Брз коментара

ОДГОВОРИТЕ