Osveta: U Novom Sadu ubijen Željko Bulatović

U Novom Sadu je ubijen Crnogorac Željko Bulatović (55). On je  upucan oko 22 sata ispred zgrade  Ulici Braće Dronjak u kojoj je živeo.
 
 

Srbija 10.09.2019 | 01:48
Osveta: U Novom Sadu ubijen Željko Bulatović
Željo Bulatović je otac Aleksandra Bulatovića koji je pre nekoliko godina sa Sašom Vidovićem ubio Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu.

Motiv likvidacije Bulatovića je očigledno osveta za ovo ubistvo. Prema nezvaničnim informacijama muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje repetiranja.

Na Novom naselju se nalazi veliki broj patrola policije, koja je blokirala kvart. Na licu mesta je i Hitna pomoć.

 Ubijeni Bulatović je navodno živeo u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se pre šest meseci.

Zbog ovog ubistva ubijen Željko Bulatović

Crnogorac Željko Bulatović (55), koji je vsinoć ubijen u Novom Sadu, likvidiran je iz osvete za smaknuće u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016.

Tada je ubijen Miroslav Lazarević (32), a za ovu egzekuciju su u Banjaluci osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), koji je sin ubijenog Željka Bulatovića.

Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.

Miroslav Lazarević (32), član osuđivane auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, ubijen je 16, oktobra 2016. godine u mafijaškoj sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom “golf 7” vozio kroz Beogradsku ulicu.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čaure pronađene su na mestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tela i garderobe ubijenog ispaljeni iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMV.

Supruga ubijenog Branka Lazarevića tokom svedočenja je tražila da se optuženi najstrože kazne za zločin, koji je nazvala "podmuklim i kukavičkim činom". Na pitanje predsednika sudskog veća ova majka troje dece rekla je da zahteva i odštetu, ali iznos nije precizirala navodeći da ništa ne može da namiri štetu i bol njene porodice.

Svedoci su u utorak potvrdili da su se optuženi Vidović i Bulatović dobro poznavali, da su ih viđali zajedno. Obojica su koristili "blekberije", a od pojedinih lica su nabavljali više vozila koja su najverovatnije preprodavali. Istim poslom bavio se i ubijeni, koji je mimo toga s ocem držao svadbeni salon, dok je i u Crnoj Gori imao firmu.

(Kurir)
 
 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

CCCC

10.09.2019 06:32

Србин, Србина секиром сече

ODGOVORITE
Name

re

10.09.2019 08:38

Besa,besa..........

Name

Zlo dobro donijeti nece

10.09.2019 09:11

Ovi nemaju vjeru. Ovo su kriminalci .

Name

Re

12.09.2019 08:28

Da to su pravi seljaci, siptari su za ove gospoda...

Name

Dud

12.09.2019 23:02

Brz komentara

ODGOVORITE