Српкињу убио бивши дечко, робијао због дроге

Христос Панагакос (26) (Цхристос Панагакос) ухапшен је због сумње да је упуцао своју бившу девојку Ивону Јовановић (27) у њеној кући у Аустралији. Њему су лисице на руке стављене само неколико сати након што се трагедија догодила.

Свијет 09.09.2019 | 17:07
Српкињу убио бивши дечко, робијао због дроге
Ивона Јовановић пронађена је у недељу око 2 сата иза поноћи са прострелном раном у грудима. Пријатељи који су били са њом кобне вечери, са којима је требало да изађе, побегли су пре него што су хитне службе стигле на лице места.

Један од њих позвао је хитну помоћ и био на вези са лекарима све док они нису стигли до Ивоне.

Испоставило се да је реч о групи бајкера, који су познати по својим криминалним радњама као велики играчи у аустралијском подземљу. Међу њима је по свему судећи био и Христос Панагакос, Ивонин бивши дечко који је добро познат тамошњој полицији.

Њени пријатељи су на друштвеним мрежама већ следећег дана упирали прст у Панагакоса, јер су знали да је реч о веома нестабилној особи која је већ дуже време има посла с наркотицима, а као мотив пуцњаве навели су то да Ивона није желела да буде са њим, што он није могао да прихвати.

Ко је Христос Панагакос?

Христос Панагакос, иначе бодибилдер, познат је као изузетно проблематичан младић, а под лупом полиције, тачније одељења које "лови" проблематичне бајкере, нашао се још 2014. године због диловања.

Полиција је тада сумњала да је део организоване криминалне групе која се бави растурањем наркотика те је више пута претресала његов аутомобил и кућу у којој је живео.

Занимљиво је да је годину дана касније одбачена оптужница против њега која се односила на шверц око 30 грама "ајса" (метамфетамином) пронађених у његовим колима и то јер се испоставило да је полиција на незаконит начин урадила претрес.

Већ 2017. био је на оптуженичкој клупи због трговине ајсом и МДМА односно екстазијем. Он је признао кривицу у јулу те године за сва три дела која му се стављају на терет. Бранио се, ипак, да је у тренуцима шверца био "ментално болестан", да је зависник, те да је желео да иде на лечење али је оно било веома скупо.

У децембу исте године, покушао је да прошверцује валијум и ајс у затвор, али је његов план пропао када су му пакетићи поиспадали из задњице. Медији у Аустралији су га тада назвали "екстремно глупим".

Ипак, Христос се у свим досадашњим случајевима сумњичио због послова са дрогом, а ово је први пут да је осумњичен за убиство.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лука Лабан

09.09.2019 16:17

Дивни пријатељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

какво име

10.09.2019 05:08

Какав је то Христос? Рекао бих да се он зове Сотона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

10.09.2019 11:34

ма хајде молим те откуд ова наса са њим луде су за овим кримосима ста реци јадни родитељи њени .

ОДГОВОРИТЕ